Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat is mijn database-host?

De database-host is afhankelijk van de server waarop je hosting is geplaatst. Je vindt de juiste database-host voor jouw webhosting terug in Mijn Hostnet:

  • Log in op Mijn Hostnet.
  • Ga naar 'Diensten'.
  • Klik op je domeinnaam.
  • Kies voor de tab ‘Webhosting’.
  • Klik achter de betreffende database op het menu met de 3 puntjes.
  • Kies voor 'Database-informatie'.
  • Achter 'Externe hostnaam' zie je de database-host staan.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: