Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat moet ik doen als de domeinnaam die ik wil registreren bezet is?

Wanneer de domeinnaam die je wilt registreren bezet is, kijk je of deze naam in combinatie met een andere extensie nog niet is geregistreerd door anderen.

Voor advies op maat neem je contact op met onze afdeling Sales: sales@hostnet.nl.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: