Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat moet ik doen als ik grote aantallen domeinnamen tegelijkertijd wil overdragen?

In dat geval downloadt u dit formulier. Vul het digitaal volledig in, print het uit en onderteken het. U stuurt het ingescande formulier vervolgens per e-mail naar helpdesk@hostnet.nl of per fax naar 020-7500825. Opsturen per post is ook mogelijk.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: