Wat moet ik doen als mijn domeinnaam of DNS niet door Hostnet wordt beheerd?

Wanneer jouw domeinnaam of DNS niet in beheer is bij Hostnet, kunnen wij tijdens de migratie de DNS-instellingen niet voor je wijzigen van Hosted Exchange naar Microsoft Office 365. Deze wijziging moet je zelf bij jouw provider doen. Tijdens de migratie nemen onze experts contact met je op om uitleg te geven en je de benodigde DNS-records door te geven.