Wat voor support krijg ik bij een Unmanaged VPS?

Bij een Unmanaged VPS verleent Hostnet standaard support. Dit betekent dat wij hulp bieden in geval van storingen op de hardware van de server of wanneer er problemen zijn met het netwerk. Omdat je zelf root-toegang hebt, kun je overige problemen zelf verhelpen of de hulp van Hostnet inschakelen tegen een uurtarief. Wij rekenen voor een Verzoek tot support een uurtarief van € 90 in tijdsblokken van 10 minuten.