Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat zijn de belangrijkste verschillen tussen Hostnet App Suite en het voordelige e-mailpakket?

De volgende functies zijn wel inbegrepen bij Hostnet App Suite, en niet bij Hostnet Webmail:

  • bestanden en kalenders delen tussen Hostnet App Suite-gebruikers;
  • tot 1000 GB bestanden (per domein) delen via de Drive;
  • push-e-mail ontvangen op jouw smartphone of tablet;
  • agenda en contacten synchroniseren op jouw smartphone of tablet;
  • het SpamExperts Premium-spamfilter.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: