Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat zijn de functies van het Control Panel?

Met het Control Panel beheer je zelf op eenvoudige wijze de configuratie van je e-mail- en webhostingpakket. Het Control Panel maakt het veranderen van wachtwoorden, aanmaken van mailboxen en instellen van autoresponders mogelijk. Voor alle mogelijke functies van het Control Panel kijk je op onze Helpdesk.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: