Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat zijn de voordelen van Plesk?

  • Je kunt meerdere accounts hosten, waardoor de kosten per account lager zijn.
  • Je bespaart veel tijd, omdat het aanmaken en beheren van klantgegevens en domeinnamen snel wordt gerealiseerd.
  • De software is gebruikersvriendelijk.
  • Je klanten kunnen zelf hun account beheren.
  • Je kunt je huisstijl integreren in de interface van de Plesk-software.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: