Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat zijn de voordelen van VPS?

  • Je krijgt technische vrijheid dankzij de root-toegang.
  • Elke gewenste applicatie kan worden geïnstalleerd.
  • Je hebt volledige controle over je websites, databases en e-mailadressen dankzij het Plesk Control Panel.
  • Met het Virtuozzo Power Panel kun je op elk gewenst moment je server bereiken en opstarten. Je beheert hiermee bovendien je firewall, cronjobs en systeemprocessen.
  • Een VPS is ideaal om je websites of (bedrijfs)applicaties te beheren.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste support. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 18.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: