Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Wat zijn premium domeinnamen?

Premium domeinnamen zijn domeinnamen waarvan de uitgevende instantie heeft aangegeven dat ze een specifieke prijs hebben, die afwijkt van de normale registratie- of verlengprijs. Hostnet biedt momenteel niet de mogelijkheid tot het aanvragen of verhuizen van premium domeinnamen.

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: