Waarmee kunnen we je helpen?

Onze Klantenservice staat 7 dagen per week voor je klaar

Welke gegevens moet ik doorgeven voor het verhuizen van mijn website?

Voor de verhuizing vragen wij jou de logingegevens van het Control Panel aan ons door te geven. Ook is het mogelijk alleen de ftp-logingegevens te delen en de logingegevens van de database. 

Direct persoonlijk advies

Jij verdient de beste service. En daarom helpen we je graag, 7 dagen per week.
Ma t/m vr: 08.00 - 22.00 uur en in het weekend: 10.00 - 22.00 uur.

Twitter

Stuur ons een tweet: @Hostnet_Webcare

Facebook

Stel je vraag via Facebook: @Hostnetbv

Overige informatie

  • IP-adres:
  • OS:
  • Browser:
  • Status: