Werkt Hostnet App Suite met de programma's op mijn Apple-computer?

Ja, je kunt App Suite instellen op je Apple-computer. Je volgt hiervoor onze handleiding

Wij ondersteunen geen Outlook voor Mac. Je kunt wel jouw e-mail ophalen via IMAP. Synchronisatie van contacten en kalender is echter niet mogelijk via Outlook voor Mac. In Mac Mail is dit wel mogelijk.

Let op: Voor een optimale gebruikservaring adviseren wij je de App Suite-omgeving te gebruiken. Alleen in deze omgeving kunnen wij volledige synchronisatie van zowel e-mail, contacten als kalender garanderen.