Werkt Hostnet App Suite met het e-mailprogramma op mijn Windows-computer?

Let op: Voor een optimale gebruikerservaring raden wij je aan gebruik te maken van de App Suite-omgeving. Alleen in deze omgeving kunnen wij volledige synchronisatie van zowel e-mail, contacten als kalender garanderen.

Op je Windows-computer kun je volledig gebruikmaken van je e-mailfunctionaliteit. Bekijk op deze pagina alle helpdeskartikelen voor een juiste configuratie van jouw IMAP-account. Voor het gebruik van de agenda, contacten en Drive kun je de online omgeving  gebruiken.