Wie beheert de VPS?

Wanneer je een VPS bij Hostnet afneemt, heb je zelf het volledige beheer over de VPS. Je hebt de mogelijkheid zelfstandig te zorgen dat je software up-to-date is en je server voldoende is beveiligd tegen misbruik.

Hostnet is alleen verantwoordelijk voor het onderhoud van de fysieke machine waar jouw VPS op draait en voor een goed werkende netwerkverbinding tussen de server en internet.

Wil je niet zelf het beheer in handen hebben? Hostnet biedt een oplossing aan in de vorm van managed hosting. Hierbij profiteer je van de meeste voordelen van een VPS, maar beheert Hostnet de software die is geïnstalleerd op jouw VPS.