Wie beheert de VPS?

Wanneer je een Unmanaged VPS bij Hostnet heb jij het volledige beheer over de VPS. Je bent zelf verantwoordelijk voor updates van de software op de server. Je kunt je aanmelden bij de mailinglijst van het besturingssysteem van je VPS, zodat je direct weet wanneer er belangrijke updates beschikbaar zijn. Hostnet is alleen verantwoordelijk voor het onderhoud van de hardware waar jouw VPS op draait en voor een goedwerkende netwerkverbinding tussen de server en het internet.

Voor meer informatie over het beheren en onderhouden van je VPS, kun je de website van je besturingssysteem raadplegen:

Besteed je het serverbeheer en -onderhoud liever uit? Kies dan voor een Managed VPS. Je profiteert van de voordelen van een Unmanaged VPS, maar hoeft je geen zorgen te maken over het beheer en het onderhoud van de software op je server.