Veelgestelde vragen

WordPress

Hoe kan ik mijn website of VPS beveiligen?
Hoe log ik in op mijn WordPress-administratieomgeving?
Kan ik de folder waarin WordPress is geïnstalleerd, wijzigen?
Kan ik de interfacetaal waarin WordPress is geïnstalleerd, wijzigen?
Hoe kan ik mijn WordPress-installatie upgraden naar een nieuwere versie?
Waarom kan ik de installatiebestanden van WordPress niet zien via ftp?
Ik heb een WordPress-website. Waarom krijg ik na het klikken op een link een 404-error?
Waar kan ik terecht met vragen over WordPress?
Kan Hostnet mij helpen met mijn WordPress-website?
Ik ben niet tevreden over mijn WordPress-pakket. Kan ik mijn dienst annuleren?