Wordt er een back-up gemaakt van de bestanden die ik plaats in de Hostnet App Suite Drive?

Er worden back-ups van jouw bestanden bewaard, totdat je de bestanden zelf verwijdert. Oude versies van bestanden kun je met behulp van versiebeheer inzien en eventueel terugplaatsen. Meer informatie over versiebeheer lees je in deze handleiding. Het is niet mogelijk om verwijderde bestanden terug te plaatsen.