Waarom een VPS bij Hostnet?

  • Gehost op een hoogwaardige infrastructuur
  • High-end software voor de Cloud
  • Direct beschikbaar
  • Eenvoudige upgrademogelijkheden
  • Aantrekkelijk geprijsd

Waarom Virtuozzo?

Al jarenlang werken wij vol tevredenheid samen met Parallels. Zo gebruiken wij onder andere Plesk en Ensim van Parallels. Virtuozzo zorgt ervoor dat alleen het Operating System (OS) wordt gevirtualiseerd, waardoor de overhead (verlies van rekenkracht en geheugen) laag is.


Optimale prestaties met Virtuzzo Virtual Private Servers

Een snelle en stabiele VPS

Met de geavanceerde technieken van Virtuozzo is het verbruik van de Virtual Private Servers optimaal en wordt er een hogere dichtheidsgraad bereikt op globaal niveau. Hierdoor neemt de efficiëntie van virtuele- en individuele servers aanzienlijk toe en stelt het ons in staat snelle, stabiele en kost-efficiënte VPS'en te leveren.


Onderverdeling van fysieke server

Virtuozzo kan een groot aantal virtuele servers op 1 fysieke server onafhankelijk van elkaar laten functioneren. De pluspunten hiervan zijn:

  • Er wordt minder stroom verbruikt in vergelijking met een Dedicated Server.
  • Applicaties kunnen per VPS worden geïnstalleerd.
  • Het is mogelijk om onderhoud en updates aan de server in 1 keer voor alle virtuele servers te doen.

Snel en makkelijk in gebruik

Virtuozzo is snel en eenvoudig in gebruik. Deze virtualisatie-software van Parallels brengt 2 grote voordelen met zich mee:

  • Het is mogelijk de server zonder downtime op te schalen, te upgraden en te migreren.
  • De virtualisatiesoftware zorgt ervoor dat de VPS'en of Containers afzonderlijk en op ieder moment kunnen worden gestart, gestopt en herstart.

imgalt

Schaalbaarheid

Virtuozzo zorgt voor de schaalbaarheid van een Virtual Private Server. Heeft u na verloop van tijd meer ruimte, bandbreedte of rekenkracht nodig? Naadloos upgraden behoort bij ons tot de mogelijkheden. U betaalt slechts voor de resources waarover u wilt beschikken en wanneer u naar een zwaardere VPS of een Dedicated Server wilt upgraden, kan dit zonder downtime of een complex migratietraject.


Virtuozzo in bestaande infrastructuren

Wij hebben ruime ervaring met het toepassen van virtualisatie in bestaande infrastructuren en het opzetten van gevirtualiseerde nieuwe infrastructuren. Neem contact op met de afdeling Sales voor meer informatie.

Maatwerk

Heeft u meer wensen dan onze standaard diensten kunnen vervullen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met een van onze Accountmanagers.

  
020-7500833

alttext

Besparing en efficiƫntie

Onze gehele infrastructuur is gebaseerd op virtualisatie. Hiermee behalen we een besparing van ruim 85%. Dankzij virtualisatie kunnen we flexibeler inspringen op nieuwe ontwikkelingen of tijdelijke oplossingen en het stroomverbruik van het serverpark vermindert aanzienlijk. Hierdoor wordt het milieu minder belast en zijn de operationele kosten voor het beheer van de infrastructuur drastisch omlaag gegaan.Veelgestelde vragen over Virtual Private Servers