Piwik hosting

Piwik is een gratis open source alternatief voor Google Analytics waarmee u uitgebreide webstatistieken tot uw beschikking heeft. Met dit statistiekenpakket is bijvoorbeeld in real-time te zien hoeveel bezoekers uw website hebben bezocht en welke pagina's ze bekijken. Voor het analyseren van geavanceerde segmenten kunt u binnen de applicatie extra plugins activeren. Bestel nu Piwik hosting tegen een speciale introductieprijs van € 5 per maand.

Piwik hosting bij Hostnet

Met het pakket Webhosting Pro van Hostnet kunt u Piwik goed hosten. U heeft ruim voldoende schijfruimte, genoeg dataverkeer en u heeft toegang tot 50 mailboxen. Kies daarom nu voor Piwik hosting bij Hostnet vanaf slechts € 5 per maand.

Installatie van Piwik

Binnen een paar stappen installeert u via het Control Panel van Hostnet een volledig voorgeconfigureerde versie van Piwik hosting op uw eigen server. Na de installatie kunt u direct aan de slag met alle statistieken.

Support op uw Piwik hosting

Piwik staat bekend om zijn gebruiksvriendelijke beheeromgeving en is daarom geschikt voor beginners en gevorderden. Na de installatie van Piwik bent u zelf verantwoordelijk voor het functioneren van de applicatie.

Piwik op internet

Bent u op zoek naar hulp voor uw Piwik hosting? Via de online community van Piwik is het mogelijk om vragen te stellen en te discussiëren met andere gebruikers. Op de website van Piwik staat een demo van de applicatie en hier is ook meer informatie te vinden over het systeem.

Waarom webhosting van Hostnet?

  • Vakkundige helpdesk, 7 dagen per week
  • Razendsnelle laadtijd van uw site
  • In 1 muisklik applicaties installeren
  • Spamvrije e-mail dankzij SpamExperts
  • Meer dan 250.000 klanten gingen u voor


Veelgestelde vragen over Piwik