Laat voordelig uw website op maat ontwerpen

Profiteer nu van 50% introductiekorting*

BaseKit designers

De eerste indruk telt

Wilt u een verbluffende eerste indruk maken? Dan is het noodzakelijk dat uw website er professioneel uitziet. Anders verliest u potentiële klanten. Hoe valt uw website op tussen die van alle concurrenten? Met een overtuigend webdesign. Bespaar veel tijd en frustratie; laat BaseKit uw website ontwerpen voor een onvergetelijk resultaat.


Schetsontwerp Basekit website

Volledige inspraak in het webdesign

Wilt u graag volledige inspraak hebben in het webdesign? BaseKit bespreekt vooraf uw wensen en u kunt tussentijds het ontwerp bekijken. Terwijl u de teksten voor uw website schrijft, verzorgt BaseKit het webdesign. Via de telefoon vindt er nog een reviewmoment plaats om er 100% zeker van te zijn dat u tevreden bent met het resultaat.


De wysiwyg editor van BaseKit

Houd zelf uw website up-to-date

Met BaseKit kunt u eenvoudig zelf uw website up-to-date houden. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwsbericht plaatsen of uw openingstijden veranderen? U kunt de content van uw website zelf aanpassen, zonder dat u daarvoor eerst contact op hoeft te nemen met BaseKit. Wanneer u vragen heeft, staat BaseKit uiteraard voor u klaar.


Uw alles-in-1-bundel bij Hostnet

Uw alles-in-1-bundel bij Hostnet

Voor het webdesign betaalt u slechts eenmalig. Zodra u BaseKit goedkeuring geeft om het webdesign van uw dromen te realiseren, zet Hostnet uw alles-in-1-bundel op. Met deze bundel, voor een vast bedrag van per maand, is uw website altijd in goede handen: u e-mailt vanuit uw eigen domeinnaam en u bent verzekerd van professionele support.


BaseKit is een toonaangevend bedrijf dat zijn sporen al heeft verdiend in de internationale webdesign-wereld

Internationale topkwaliteit

BaseKit is een toonaangevend bedrijf dat zijn sporen al heeft verdiend in de internationale webdesign-wereld. BaseKit heeft al duizenden websites verzorgd en heeft ruimschoots ervaring met webdesign in verschillende branches.


Een website op maat dankzij een overzichtelijk stappenplan

1. Geef uw wensen aan

Vul geheel vrijblijvend onderstaand formulier in. BaseKit neemt vervolgens contact met u op om uw wensen uitgebreid te bespreken.

2. BaseKit gaat aan de slag

Zodra u met het voorstel akkoord gaat, voldoet u 50% van de ontwerpkosten aan BaseKit en activeren wij uw alles-in-1-bundel.*

3. Overleg met BaseKit

BaseKit houdt u op de hoogte van de voortgang van het webdesign. U krijgt tevens de gelegenheid om feedback te geven.

4. Webdesign voltooid

Als uw webdesign klaar is, betaalt u het resterende bedrag aan BaseKit en houdt u zelf eenvoudig uw website up-to-date.


Hoe ziet uw droomwebsite eruit?

vrijblijvende offerte aanvragen
BaseKit: alles-in-1

  • Webdesign door de professionals van BaseKit
  • Inclusief (.nl) domeinnaam en webhosting
  • 7 dagen per week support van onze Helpdesk
  • Inclusief 50 mailboxen
  • Op elk moment zelf uw website wijzigen

Tijdelijk met 50% introductiekorting!*

Normaal € 16,95 p/m 
Deze maand:

*Exclusief eenmalige ontwerpkosten (vanaf) € 499, afhankelijk van uw wensen en eisen. Wanneer u ook een mobiele website wilt, heeft u de alles-in-1-bundel inclusief mobiele website voor € 19,95 p/m nodig.

8
,
49
p/m voor het
eerste jaar


Veelgestelde vragen over BaseKit