Vacatures Duaal traject System Network & Cloud Engineering

Vacatures

Duaal studeren System Network & Cloud Engineering

Wil je aan de slag in de ict, maar eigenlijk ook nog verder studeren? Hostnet biedt je een unieke kans. Een uitdagende, betaalde baan, én tegelijkertijd de ruimte en ondersteuning om een hbo-opleiding te volgen. Alles om je te ontwikkelen tot een ervaren System Network & Cloud Engineer, die klaar is voor de toekomst.

Wat houdt het in?

Je volgt een duale opleiding HBO-ICT System Network & Cloud Engineering aan de Hogeschool Utrecht (HU). Naast deze studie werk je 3-4 dagen per week bij Hostnet op kantoor in Amsterdam. Zo kun jij je opgedane kennis direct in de praktijk brengen en je skills verder ontwikkelen bij een van de grootste hostingproviders van Nederland. Uiteraard onder professionele begeleiding van een expert in jouw vakgebied.

De voordelen van de duale opleiding op een rij

  • Je kunt je theoretische kennis direct toepassen in de praktijk.
  • Je doet tijdens je studie al werkervaring op. 
  • Je ontvangt een salaris.
  • Behaal je voldoende studiepunten? Dan worden je studiekosten achteraf vergoed.

Jouw ontwikkeling staat centraal

Naast je hbo-studie bieden wij je een uitgebreid leer-/werktraject waarin je het beste in jezelf naar boven kunt halen. Daarbij krijg je intensieve begeleiding. Dankzij onder andere coaching en interne workshops ontwikkel je jouw vaardigheden en technische kennis. Gaandeweg ontdek je zo je talenten en voorkeuren.

Je wordt opgeleid tot een ervaren cloudspecialist, die niet alleen alle ins en outs van ‘mass market’-diensten zoals shared hosting snapt, maar die ook in staat is om complexe maatwerkoplossingen voor veeleisende klanten te implementeren. Samen met je collega’s ben je end-to-end verantwoordelijk voor het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van onze infrastructuur en diensten.

Voor wie?

Heb je een havo- of vwo-diploma en zit ict in je DNA? Of heb je een mbo-opleiding niveau 4 in de richting van ict of netwerkbeheer gedaan? Dan kom je voor het duale traject in aanmerking. Je bent een doorzetter: de combinatie werken en studeren vergt immers discipline.

Interesse?

Wil je meer te weten komen of heb je interesse? Neem contact met ons op via werken@hostnet.nl.