Stages Stage Sales

Stages

Stage Sales

Volg jij een hbo-opleiding op het gebied van commerciële economie? Zijn sales en verkoop jouw ding? Voor onze afdeling Accountmanagement zijn wij op zoek naar een ondernemende en enthousiaste stagiair(e).

Wie zijn wij?

De afdeling Accountmanagement bestaat uit jonge, enthousiaste mensen. Naast het verbreden en onderhouden van nieuwe relaties, richten zij zich op het (telefonische) contact met bestaande klanten. In beide gevallen streven zij naar een optimale klanttevredenheid. Zo levert het team dagelijks een belangrijke bijdrage aan de groei van de organisatie.

Beschikbare stageopdrachten

Op de afdeling Accountmanagement hebben wij de volgende stages beschikbaar:

Afstudeerstage

Tijdens deze afstudeerstage ga je op zoek naar tools voor het optimaliseren van onze leadgeneratie. Hoe kunnen onze accountmanagers effectiever kwalitatieve leads genereren?

Meeloopstage

Je gaat het team ondersteunen bij het genereren van new business op het gebied van cloud en Managed Services. Zo help je mee bij het werven van nieuwe klanten, en onderhoud je contact met bestaande klanten. Ook denk je mee op het gebied van sales- en marketingcampagnes.

Op basis van de eisen van je opleiding en de wensen van de afdeling bepaal je samen met je stagebegeleider vanuit Hostnet de specifieke invulling van jouw stage.

Zelf een goed idee?

Heb je zelf een goed idee voor een stageopdracht of afstudeeronderzoek op de afdeling Accountmanagement? Ook dan maken we graag kennis met jou!

Wie zoeken wij?

Je volgt een opleiding op het gebied van commerciële economie (of een soortgelijke studie). Je werkt zelfstandig en resultaatgericht. Je hebt een klantgerichte instelling en overtuigingskracht. Je bent innovatief en proactief. Tot slot heb je affiniteit met IT.

Stage lopen bij Hostnet

Stage lopen bij Hostnet: dat betekent je opgedane kennis in de praktijk brengen en je skills verder ontwikkelen bij een van de grootste hostingproviders van Nederland. Naast Amsterdam Centraal, met een prachtig uitzicht over het IJ. Je werkt met grote hoeveelheden data: 810.000 domeinnamen, 85.000 websites en meer dan 280.000 klanten. Uiteraard onder professionele begeleiding van een expert in jouw vakgebied. Je maakt deel uit van een enthousiaste club met jonge, gedreven mensen. Vakidioten en geeks, die hard werken, maar vooral ook veel plezier maken. Work hard, play hard!

Ben je enthousiast?

Stuur je uitgebreide motivatie en cv naar werken@hostnet.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.