Nieuws Managed Backup, succes verzekerd

Nieuws

Managed Backup, succes verzekerd

Geplaatst op: 26-08-2019

Nieuw bij Hostnet: Managed Backup. Met deze managed service nemen onze experts het back-up-beheer voor organisaties uit handen. Of je nu enkel back-ups van je VPS wilt of ook van alle devices binnen je organisatie, wij regelen het. Alles om jouw online succes te verzekeren.

Het belang van back-ups

De wereld van ondernemen is volop in ontwikkeling. Zakelijk succes is vandaag de dag meer en meer afhankelijk van een succesvolle online strategie. Van virtuele oplossingen die échte resultaten genereren. Maar die virtuele wereld brengt ook échte risico's met zich mee. Dataverlies, bijvoorbeeld. Of het nu komt door fouten van medewerkers, natuurrampen of cybercriminaliteit: het verliezen van data kan fatale gevolgen voor je onderneming hebben.

Met back-ups kun je jouw organisatie beschermen tegen dataverlies. Dit is bij veel bedrijven bekend. Maar worden back-ups ook getest en redundant opgeslagen? En kunnen ze snel hersteld worden met disaster recovery? Helaas wordt vaak bij een incident pas ontdekt dat de gemaakte back-ups of het beheer ervan, niet volstaan.

Managed Backup

Met Managed Backup beheren onze experts de back-ups. Als organisatie kun je erop rekenen dat je altijd volledige kopieën van de data op je VPS binnen handbereik hebt. Bovendien weet je zeker dat je back-up getest is, en automatisch en veilig opgeslagen wordt. En mócht er onverhoopt iets misgaan, dan ben je dankzij onze razendsnelle disaster recovery in no-time weer in bedrijf.

Meer weten of direct bestellen? 

Kijk voor meer informatie over Managed Backup op hostnet.nl/backups. Ben je al klant en heb je interesse in Managed Backup? Neem dan contact op met onze accountmanagers via 020-7500801 of am@hostnet.nl.

Meer nieuws van Hostnet

Koningsdag 2024

Op Koningsdag, zaterdag 27 april, is onze Klantenservice gesloten.

Wijziging in de registratievoorwaarden voor .nu en .se

De uitgevende instantie van .nu en .se stelt enkele wijzigingen voor in de registratievoorwaarden voor .nu en .se domeinen. Lees hier meer informatie.

Ontdek de nieuwe Website Builder-functies

Schrijf je teksten met onze nieuwe AI-Schrijfassistent. Of laat je hele website door AI bouwen. Alles kan met de nieuwste functies van Website Builder.

Openingstijden rondom de feestdagen

Rondom de feestdagen heeft onze Klantenservice aangepaste openingstijden. Bekijk de tijden in dit nieuwsbericht.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.