Start direct met PrestaShop

Bestel

PrestaShop-webshop

Je eigen webshop voor jouw producten

Bestel PrestaShop

5 , - p/m
  • 7 dagen per week support
  • 2 GB schijfruimte
  • 2 GB dataverkeer
  • 2 mailboxen
  • PHP 5.4, 5.5, 5.6, 7.0 en 7.1
  • MySQL 5.6
  • Automatische PrestaShop-installatie
Bestel

De looptijd en factureringstermijn zijn 3 maanden. De genoemde prijs is exclusief btw.

PrestaShop-voorbeelden

Mogelijkheden in PrestaShop

Je eigen webshop? Met PrestaShop richt jij 'm in zoals jij dat wilt. Je bepaalt zelf de lay-out van je webshop, en selecteert de producten voor je homepage. PrestaShop ondersteunt ook diverse betalingssystemen. Wel zo handig.

Diverse betalingssystemen

PrestaShop ondersteunt diverse online betalingssystemen. Ideaal voor je webshop. Zo kun je jouw klanten meerdere betalingsmogelijkheden bieden.

Templates & modules

Met PrestaShop-templates en -modules kun jij je webshop naar eigen wens inrichten. Je vindt voor PrestaShop veel gratis of betaalde templates en modules.

Zoekmachineoptimalisatie

PrestaShop is de ideale applicatie als je het belangrijk vindt dat je webshop goed vindbaar is in zoekmachines. Veel plugins zijn gericht op zoekmachineoptimalisatie.

Statistieken

Met statistieken krijg je inzicht in hoe je webshop presteert. Je hebt altijd toegang tot realtime statistieken. Zo weet je welke producten het beste verkopen.

PrestaShop-community

PrestaShop heeft een online community waar gebruikers elkaar vragen stellen en zich laten adviseren. Vraag of opmerking? Stel ze in de community.

Automatische installatie

De installatie verloopt bij ons automatisch. Je hoeft niets te doen. Installatie voltooid? Dan ontvang je de gegevens om in te loggen, en kun je direct aan de slag met je webshop.

Webshop

Heb je altijd al een eigen webshop willen hebben en ervan gedroomd om je eigen producten of diensten via internet aan te bieden? Dan is het nu je kans, want bij Hostnet zijn meerdere webwinkeltools gratis inbegrepen bij de meeste hostingpakketten. Je kunt kiezen voor OpenCart of PrestaShop als webwinkeltool. Nadat je online hosting bij ons hebt besteld, krijg je de gegevens om in te loggen op ons Control Panel. Hier kun je met 1 druk op de knop OpenCart of PrestaShop installeren.

Webshop in de lift

De afgelopen jaren is het aantal webshops flink toegenomen en het blijft stijgen. Het wordt steeds aantrekkelijker om een webshop te openen. Steeds meer mensen hebben een snelle internetverbinding tot hun beschikking en daarnaast is de betrouwbaarheid van de verschillende betaalsystemen flink toegenomen. Genoeg redenen om online te gaan shoppen. Met een webshop van Hostnet staat jouw webwinkel binnen no-time online.

Meer informatie

Wil je meer informatie over webshops als OpenCart en PrestaShop? Bekijk dan onze website. Hier zijn ook diverse veelgestelde vragen en helpdeskartikelen te vinden. Uiteraard ben je ook voor een andere dienst dan een webwinkel bij Hostnet aan het juiste adres. Meer informatie over bijvoorbeeld Website Maker, e-mailpakketten, domeinnaamregistratie, managed hosting, cloud hosting en applicaties vind je ook terug op de website.

Wij zijn er klaar voor!

Persoonlijk contact

Jouw dromen en ambities realiseren. Daar helpen we bij. Niet via bots, maar met menselijk contact. 7 dagen per week. Ook 's avonds.

Proactieve aanpak

Service is meer dan problemen oplossen. Jij kunt rekenen op proactief en eerlijk advies. Op het moment dat jouw situatie daarom vraagt.

Gebruiksgemak

Snel en eenvoudig je diensten bestellen. En ze daarna direct gebruiken en beheren. Dat is het gemak bij Hostnet.

Waarmee kunnen we je helpen?

Jij verdient de beste support, 7 dagen per week. Samen gaan we voor jouw succes.

Handleidingen

Hulp nodig? Op onze Helpdesk vind je stap-voor-stap-handleidingen.

Vraag en antwoord

Op veel vragen vind je zelf online het antwoord. Dat is wel zo makkelijk.

Persoonlijk contact

Krijg direct een antwoord via telefoon, chat, WhatsApp, e-mail of social media.

De beste tips

Haal meer uit je (online) onderneming. Laat je informeren en inspireren.

Andere klanten bekeken ook

Hostnet Website Maker

Zonder technische kennis je eigen site maken? Kies dan voor Website Maker.

WordPress

Bouw je website met WordPress, het populairste cms ter wereld.

Webhosting

Met webhosting profiteer je van snelle webservers op SSD Backed Storage.

Klantwaardering

Op basis van 892 stemmen
Beoordeel ons ook
Twitter avatar
Nieuwe tweets worden geladen...