Domeinnaam gratis doorsturen

Stuur je domeinnaam door

Wil jij dat jouw website onder meerdere domeinnamen te bereiken is? Heb je een domeinnaam die je wilt verwijzen naar je bestaande website? Kies er dan voor om je domein gratis door te sturen via Mijn Hostnet.

Meerdere domeinen

Het doorsturen van een domeinnaam is het automatisch doorverwijzen van bezoekers van een domeinnaam naar een website onder een andere domeinnaam. Je kunt zo meerdere domeinen naar dezelfde website laten verwijzen. Doorsturen wordt ook wel doorlinken, forwarden of redirecten genoemd.

Voordelen van jouw domeinnaam doorsturen

Uiteraard wil je een zo groot mogelijk aantal bezoekers op jouw website. Ook is het voor jou van belang dat je website gemakkelijk te vinden is. Het doorsturen van meerdere domeinnamen helpt je daarbij en biedt je diverse voordelen.

Vergroot je bezoekersaantal

Registreer productnamen en je fout gespelde bedrijfsnaam als domeinnaam en stuur deze door naar je website. Zo komt iedereen die productnamen direct in de adresbalk van de browser typt of je bedrijfsnaam fout spelt, ook op je website uit.

Een beter te onthouden website

Heb je een website onder een lang, moeilijk te onthouden domein? Met behulp van doorsturen stuur je een korte, makkelijker te onthouden domeinnaam eenvoudig door naar je website. Zo vinden bezoekers je website gemakkelijker.

Ideaal tijdens acties

Registreer voor je actie een aparte domeinnaam en stuur bezoekers vanaf dit domein direct door naar een tijdelijke pagina op je website. Je hebt dan alle controle en kunt bezoekers na de actie laten uitkomen op je reguliere website.

Handig voor social media

Registreer je eigen naam als domein en stuur bezoekers of e-mails vanaf deze domeinnaam door naar je LinkedIn-profiel, Facebook- of Twitter-account. Op deze manier maak je je profielpagina persoonlijk en eenvoudig te onthouden.

E-mail doorsturen

Wil je al jouw e-mail door laten sturen? Ook dat is mogelijk bij Hostnet. Je kunt bijvoorbeeld alle e-mail die binnenkomt op het e-mailadres onder je domeinnaam doorsturen naar een ander e-mailadres dat je al gebruikt. Het doorsturen van je e-mail stel je eenvoudig in via Mijn Hostnet.