Ga direct aan de slag met Marketgoo

Bestel

SEO tool

Kom bovenaan in Google met de SEO software van Marketgoo.

  • Zonder technische kennis beter vindbaar in Google
  • Meer bezoekers naar jouw website(s)
  • Je kunt direct aan de slag

Kies jouw Marketgoo-pakket

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Marketgoo Start

v.a. 5 , - p/m
Bestel nu

Marketgoo Pro

Meest gekozen
v.a. 12 , - p/m
Bestel nu
7 dagen p/w de beste support
7 dagen p/w de beste support
7 dagen p/w de beste support
Automatisch aangemeld bij zoekmachines
Automatisch aangemeld bij zoekmachines
Automatisch aangemeld bij zoekmachines
Google Analytics-koppeling
Google Analytics-koppeling
Google Analytics-koppeling
SEO-rapport
SEO-rapport
SEO-rapport
Pagina’s scannen
Pagina’s scannen Tot 50
Pagina’s scannen Tot 1000
Concurrenten monitoren
Concurrenten monitoren Tot 2
Concurrenten monitoren Tot 4
Zoektermen monitoren en optimaliseren
Zoektermen monitoren en optimaliseren Tot 5
Zoektermen monitoren en optimaliseren Tot 20
Bijgewerkt SEO-rapport en -plan
Bijgewerkt SEO-rapport en -plan Wekelijks
Bijgewerkt SEO-rapport en -plan Dagelijks
Op maat gemaakt SEO-plan
Op maat gemaakt SEO-plan Basisplan
Op maat gemaakt SEO-plan Uitgebreid plan met instructies
Maandelijkse voortgangsupdate
Maandelijkse voortgangsupdate
Maandelijkse voortgangsupdate

De genoemde prijzen zijn exclusief btw.

Binnen 30 dagen niet tevreden? Maak gebruik van onze 'niet tevreden, geld terug'-garantie.

280.000+ tevreden klanten
7 dagen p/w persoonlijk contact

Een online SEO tool met de service van Hostnet

Betrouwbaar

Jij blijft op de hoogte van je resultaten. Via de SEO optimalisatietool Marketgoo ontvang je regelmatig een SEO-rapport en -plan. Ook krijg je inzicht in de prestaties van concurrenten. Zo kun je jouw website hoger in Google krijgen.

Betrokken

Heb je een vraag over de website SEO tool Marketgoo? Of wil je meer weten over de pakketten Start en Pro? Onze vakkundige en enthousiaste medewerkers helpen je direct. In voor jou begrijpelijke taal.

Simpel

Jij hebt geen omkijken naar de installatie van Marketgoo. Daar zorgen wij voor. Meteen aan de slag? Met het gedetailleerde rapport kun je direct jouw SEO verbeteren.

Waarom een SEO tool?

Kom bovenaan in Google

Iedereen wil op nummer 1 staan in Google. Met een SEO programma als Marketgoo zorg jij ervoor dat jouw website scoort in de zoekresultaten als nooit tevoren.

Laat je bedrijf online groeien

Til jouw bedrijf naar een hoger niveau. Met een hoge positie in Google of door de juiste bezoekers te trekken, verkoop je meer producten of diensten.

Wees je concurrenten voor

Je concurrenten staan niet stil. Met Marketgoo houd je hun prestaties nauwlettend in de gaten. Zodat jij ze altijd een stap voor bent.

SEO verbeteren zonder technische kennis

Stoom je website klaar voor Google. Marketgoo is een van beste SEO tools van Nederland om eenvoudig je website te optimaliseren voor de zoekmachine.

Stoom je website klaar voor Google. Marketgoo is een van beste SEO tools van Nederland om eenvoudig je website te optimaliseren voor de zoekmachine.

Dankzij Marketgoo heb jij geen technische kennis nodig om bovenaan in Google te scoren. Via de overzichtelijke interface krijg je inzicht in jouw huidige resultaten. En waar werk aan de winkel is. Hulp nodig? Met jouw op maat gemaakte SEO-plan kun je gelijk aan de slag.

Ontvang de juiste bezoekers op jouw site

Zoekmachineoptimalisatie is meer dan bovenaan in Google komen. Het zorgt ook voor bezoekers die passen bij jouw bedrijf.

Zoekmachineoptimalisatie is meer dan bovenaan in Google komen. Het zorgt ook voor bezoekers die passen bij jouw bedrijf.

Het SEO programma van Marketgoo helpt je bij het werven van jouw beoogde klanten. Zoeken ze naar producten of diensten die jij aanbiedt? En staat jouw website hoog in Google? Dan is de kans groter dat ze bij jou bestellen!

Verbeter direct je vindbaarheid met een website SEO tool

Meteen aan de slag met je SEO via de online software van Marketgoo? Bij Hostnet zorgen wij daarvoor. Gegarandeerd.

Stap 1 - Kies je Marketgoo-pakket

Na je bestelling ontvang je gelijk jouw persoonlijke SEO-rapport en -plan. Zo kun je snel beginnen met het optimaliseren van jouw site.

1

Stap 2 - Verbeter jouw website

Met de stap-voor-stap-instructies van Marketgoo pas je eenvoudig je website aan. Om hoger in Google te komen.

2

Stap 3 - Een oogje in het zeil

Je staat er niet alleen voor. Marketgoo stuurt je regelmatig een voortgangsrapport. En geeft je inzicht in hoe jouw concurrenten presteren.

3

Heb je vragen over de website SEO software van Marketgoo? Of twijfel je welk pakket het meest geschikt is? Onze Klantenservice helpt je graag. Ook buiten kantooruren.

Marketgoo Pro: een krachtige SEO tool voor de grootste sites

Jij zit er bovenop. Met Marketgoo Pro heb jij krachtige SEO software tot je beschikking. Je ontvangt een op maat gemaakt SEO-plan. Inclusief stap-voor-stap-instructies.

Jij zit er bovenop. Met Marketgoo Pro heb jij krachtige SEO software tot je beschikking. Je ontvangt een op maat gemaakt SEO-plan. Inclusief stap-voor-stap-instructies. Wil je weten hoe jouw site ervoor staat? Je krijgt dagelijks inzicht in je prestaties via het SEO-rapport en -plan.

  • 1000 pagina’s scannen
  • Tot 4 concurrenten monitoren
  • Tot 20 zoektermen monitoren en optimaliseren

De beste tips om hoger in Google te komen

Jij wilt hoger ranken in Google. Daarom zoek je naar de beste SEO tips en tricks. Je vindt ze op Hostnet Academy.

Wat is SEO: de gids voor beginners
Artikel

Wat is SEO: de gids voor beginners

Zo blink je vandaag en morgen uit in SEO-content
Artikel

Zo blink je vandaag en morgen uit in SEO-content

Zoekwoordenonderzoek doen wordt een eitje met deze ultieme handleiding
Artikel

Zoekwoordenonderzoek doen wordt een eitje met deze ultieme handleiding

Vragen over de SEO tool Marketgoo?
We staan voor je klaar!

Bij Hostnet kun je rekenen op de beste service. 7 dagen per week.

Heb je vragen over de SEO optimalisatietool Marketgoo? Of wil je weten hoe je start met het SEO-plan? Je kunt 7 dagen per week bij ons terecht. Ons team van vakkundige medewerkers helpt je graag op weg.

Veelgestelde vragen over de SEO tool Marketgoo

Wat is een SEO tool?

Een SEO tool is een programma waarmee je inzicht krijgt in hoe je website scoort qua zichtbaarheid in zoekmachines. Je krijgt vaak ook tips om de onderdelen die niet goed presteren te verbeteren. Zo is de kans groter dat je hoger in Google kunt scoren.

Marketgoo is zo’n programma voor SEO. Via het SEO-rapport zie je hoe jouw website ervoor staat. En in het op maat gemaakte SEO-plan vind je verbeterpunten. Je hebt geen technische kennis nodig om Marketgoo te gebruiken. Hierdoor is het voor iedereen mogelijk om SEO te optimaliseren.

Hoe hoog scoort mijn website in Google?

Er zijn verschillende manieren om te achterhalen hoe hoog je website scoort in Google. Een daarvan is via het SEO-rapport van Marketgoo. Marketgoo is namelijk ook een SEO analyse tool. In het rapport staan de SEO-prestaties en -score van je site. Ook ontdek je via Marketgoo hoe jouw website in de afgelopen 15 dagen of 3 maanden heeft gescoord op de door jou gekozen zoekwoorden. Daarnaast is het mogelijk om de SEO analytics software van Google (Google Analytics) te koppelen aan jouw Marketgoo-pakket, zodat je nauwkeurige gegevens van het websiteverkeer verzamelt.

Wat is SEO en hoe werkt het?

SEO staat voor zoekmachineoptimalisatie (Search Engine Optimalisation). Hieronder vallen alle processen en activiteiten die als doel hebben om organisch hoger te scoren in zoekmachines. Organisch betekent zonder hulp van betaalde advertenties.

SEO werkt als volgt: door rekening te houden met de 3 belangrijkste pijlers van Google (content, techniek en autoriteit) verbeter je jouw positie in de zoekmachine. Bij content moet je denken aan kwalitatieve teksten met daarin de juiste zoekwoorden, onder techniek vallen onder andere een snelle en gebruiksvriendelijke website, en je verbetert jouw autoriteit door links te verkrijgen op andere relevante websites. Meer weten? Lees dan ons artikel ‘Wat is SEO?’.

Waarom is SEO belangrijk?

SEO is voor meerdere redenen belangrijk. Allereerst verhoogt het je zichtbaarheid in zoekmachines, zodat je meer bezoekers naar je site trekt. Daarnaast bereik je de juiste groep van potentiële klanten, waardoor de kans groter is dat ze een aankoop doen. SEO leidt dus tot meer conversie.

Help Hostnet bij het verbeteren van mijn SEO?

Nee, Hostnet helpt niet bij het verbeteren van je SEO. SEO-gerelateerde vragen vallen buiten onze service. Wij helpen je echter wel bij vragen over hoe je de online SEO check tool Marketgoo gebruikt. Vervolgens kun je zelf met Marketgoo de SEO van jouw website verbeteren.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.