Over Hostnet

Aangenaam, dit is Hostnet!

Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen, dat is onze missie. Wij begrijpen als geen ander hoe het is om te ondernemen. In 1999 begonnen op de zolderkamer, en 20 jaar later uitgegroeid tot een van de grootste en klantvriendelijkste hostingproviders van Nederland.

Bij Hostnet vind je alles voor jouw online succes. En daarvoor zetten we graag een stapje extra. Of je nu een starter bent of al op weg bent. Wat je idee ook is: wij zijn er klaar voor.

Altijd een helpende hand

Jij kunt rekenen op de beste support, altijd met oprechte aandacht. 7 dagen per week, via verschillende kanalen. Ook 's avonds en in het weekend zijn we er voor jou. Zo maken we het verschil in service.

Work hard, play hard

1 grote vriendenclub. Vakidioten en geeks die hard werken, maar vooral veel plezier maken. Dat is Hostnet. En dat werkplezier merk jij ook. Enthousiasme is tenslotte aanstekelijk.

Op ons kun je bouwen

We zeggen je alleen dingen toe die we kunnen waarmaken. Jij kunt erop vertrouwen dat we afspraken nakomen, en dat we jouw data veilig behandelen. Geen woorden, maar daden dus.

Alles gemakkelijk geregeld

We verbeteren onze dienstverlening en systemen continu. Van het eenvoudig beheren van diensten tot het automatiseren van routinewerk. Alles om het voor jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Samen weten we meer

Wij vergaren continu actief kennis. En die delen we ook graag met jou. Zo blijven we allemaal up-to-speed in een dynamische wereld die er elke dag anders uitziet. Kennis is immers de basis van succes.

TrustScore 4.7 | 448 beoordelingen
Nieuwe tweets worden geladen...