Registreer voordelig jouw .online domeinnaam

www. .online
Actie 35,- 5 , - 1e jaar
8.5
877 beoorderlingen

Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen.

Studio Witt
8.2
833 ervaringen

Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!

Jeroen Rietveld

Waarom .online registeren?

Een .online domein registreren is een slimme zet. Het domein is voor velen herkenbaar en ze zien dat je 24/7 online bent. Ook zijn er nog veel domeinnamen beschikbaar. 

Wereldwijd aansprekend

Het woord 'online' wordt in 24 talen herkend. Ideaal voor een breed publiek!

Vele namen beschikbaar

.ONLINE bestaat pas sinds 2015. Er zijn nog volop (korte) domeinen beschikbaar.

Domein van de toekomst

Je klanten zijn 24/7 online. Met een .online domein toon je aan dat jij dat ook bent.

''Met .online ga je mee met de tijd''

Is .online voor iedereen geschikt? Mary-Jo de Leeuw van Women in Cyber Security vindt van wel. “Het laat zien dat je meegaat met de tijd. Ongeacht de business die je hebt, wil je benadrukken dat je altijd en overal online bent.”

''.ONLINE zal nog breder groeien''

Robert-Jan Huijben, eigenaar van videoproductiebedrijf The Room koos voor de extensie .online. Waarom? “Televisie wordt steeds meer internet. En ook internet wordt alleen maar groter. Ik vond .online passen bij deze tijd, zeker gezien de groei van de digitale wereld.” 

.ONLINE domein registreren bij Hostnet

Het .online domein is een generiek domein dat je op allerlei manieren kunt inzetten. Voor alle ondernemingen die op internet worden gerund of informatie en ideeën die via internet worden verspreid, is een .online domeinnaam geschikt. Ook voor webshops kan de .online domeinextensie uitkomst bieden. Iedereen kan het .online domein registreren.