Benieuwd wat we met Managed Services voor jou kunnen betekenen?

Onze klanten aan het woord

Inspirerende verhalen over Managed Services in de praktijk

Uitgelicht Klantcase DutchCowboys

Voor de ambitieuze plannen van DutchCowboys was een passende IT-oplossing nodig. Daarom kozen ze voor Managed Services van Hostnet. Lees de klantcase. Lees de case

Klantcase DutchCowboys

Voor de ambitieuze plannen van DutchCowboys was een passende IT-oplossing nodig. Daarom kozen ze voor Managed Services van Hostnet. Lees de klantcase.

Radiostation Sublime FM

Het Nederlandse radiostation Sublime FM zocht naar geschikte hosting om de performance van hun online stream en website te verbeteren. Ontdek het verhaal van Sublime FM.

Webshop Nice Price Office

Alle websites, webshops en apps op één plek. Dat was de wens van de VDB-groep waar Nice Price Office onderdeel van is. Managed Services bood uitkomst.

Online marketingbureau Grizzly New Marketing

Grizzly New Marketing beheert voor honderden klanten websites. Een standaard hostingpakket voldeed niet meer, dus koos het bureau voor Managed Services.

Webbureau Adeko

Webdesign- en developmentbureau Adeko koos voor flexibele VPS'en. Hiermee kan Adeko zijn klanten voorzien van razendsnelle WordPress- en PrestaShop-webshops.

Webshop Lookinggoodtoday

Als webshopeigenaar wil je dat je webwinkel te allen tijde razendsnel is. Zelfs tijdens piekmomenten. Lookinggoodtoday besloot daarom over te stappen op Managed Services.

Marketingbureau Only the Brave

De online tak van Only the Brave groeit hard. Om opdrachtgevers de beste mogelijkheden, performance en support te bieden, schakelde het bureau de hulp van Hostnet in.

Webbureau Jannes & Mannes

Serveronderhoud kostte Jannes & Mannes veel tijd en energie. Het webbureau wilde meer focus op websiteontwikkeling en zocht daarom naar een beheerde, flexibele hostingoplossing.

App-ontwikkelaar Mobiel Bekeken

Data van applicaties moet 24/7 bereikbaar zijn. Mobiel Bekeken was daarom op zoek naar een stabiele en ervaren hostingpartij om het serverbeheer aan uit te besteden.

Alles voor een optimale IT-oplossing

Heb jij net als deze klanten een IT-uitdaging? Of wil je weten op welke vlakken je winst kunt behalen? Met Managed Services kunnen we ook jou voorzien van een toekomstbestendige IT-dienstverlening.

Wij zijn er klaar voor!

Onze experts gaan graag met je in gesprek. Vertel ons jouw wensen, dan sparren we samen over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend.

Nedlloyd Vo Accountmanagement
Terug