Klantonderzoek

Onafhankelijk onderzoek

Wij willen je zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom vragen wij elke maand meer dan 1000 klanten in verschillende onderzoeken naar hun mening. Onze onafhankelijke partner Viamet helpt ons hierbij.

Imago

Welk beeld hebben klanten van Hostnet? Wat vind je bijvoorbeeld van onze communicatie en de prijs-kwaliteitverhouding? Op welke vlakken kunnen wij ons verbeteren?

Opzeggen

Waarom gaan klanten weg bij Hostnet? Door inzicht te hebben in de beweegredenen waarom klanten opzeggen, kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

Klantenservice

Wij vinden goede service belangrijk. Daarom meten wij hoe tevreden mensen zijn nadat ze contact met ons hebben opgenomen. Is je vraag goed beantwoord?

Gebruiksvriendelijkheid

Hostnet vindt het belangrijk om klanten de beste online ervaring te bieden. Daarom testen we in gebruikersonderzoeken continu hoe klanten onze kanalen ervaren.

Uitgelichte verbeteringen

Uiteraard gaan we ook met jullie feedback aan de slag. Zo hebben wij op basis van de onderzoeksresultaten onder meer onderstaande verbeteringen doorgevoerd.

 • Extra veilig verbinden met sftp en SSH
  Sinds kort kun je niet alleen op je VPS, maar ook op je webhostingpakket sftp en SSH gebruiken. Dankzij de versleutelde verbinding log je extra veilig in op bestanden. 
 • Mijn Hostnet is vernieuwd
  Van een helder contractoverzicht tot het eenvoudig annuleren van je opzegging. Het beheren van je diensten via Mijn Hostnet gaat nu nog eenvoudiger, ook via tablet en smartphone.
 • Instructies en uitleg via video's
  We hebben instructievideo's gemaakt voor diverse diensten. Zo is nog duidelijker hoe je diensten kunt installeren en beheren. Beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.
 • Gratis SSL voor al je subdomeinen
  Voortaan krijg je gratis Let’s Encrypt Wildcard bij webhosting en WordPress. Hierdoor kun je niet alleen jouw hoofddomein gratis beveiligen met SSL, maar ook je subdomeinen.
448 beoordelingen
4.7
"Altijd behulpzaam, goede uitleg en antwoorden maar ook suggesties voor betere manieren om iets voor elkaar te krijgen."
Studio Witt
508 beoordelingen
4.3
"Zeer deskundige en prettige ondersteuning als je vragen hebt. Prima online omgeving om zaken zelf te regelen. Ik ben al jaren een zeer tevreden klant!"
Jeroen Rietveld