Klantonderzoek

Onafhankelijk onderzoek

Wij willen je zo goed mogelijk van dienst zijn. Daarom vragen wij elke maand meer dan 1000 klanten in verschillende onderzoeken naar hun mening. Onze onafhankelijke partner Trigon helpt ons hierbij.

Imago

Welk beeld hebben klanten van Hostnet? Wat vind je bijvoorbeeld van onze communicatie en de prijs-kwaliteitverhouding? Op welke vlakken kunnen wij ons verbeteren?

Opzeggen

Waarom gaan klanten weg bij Hostnet? Door inzicht te hebben in de beweegredenen waarom klanten opzeggen, kunnen wij onze dienstverlening verbeteren.

Klantenservice

Wij vinden goede service belangrijk. Daarom meten wij hoe tevreden mensen zijn nadat ze contact met ons hebben opgenomen. Is je vraag goed beantwoord?

Gebruiksvriendelijkheid

Hostnet vindt het belangrijk om klanten de beste online ervaring te bieden. Daarom testen we in gebruikersonderzoeken continu hoe klanten onze kanalen ervaren.

Uitgelichte verbeteringen

Uiteraard gaan we ook met jullie feedback aan de slag. Zo hebben wij op basis van de onderzoeksresultaten onder meer onderstaande verbeteringen doorgevoerd.

 • Je kunt ons ook bereiken via WhatsApp
  Nog laagdrempeliger en sneller persoonlijk contact. Voortaan kun je naast telefoon, chat, e-mail en social media ook via WhatsApp (06-83281500) je vragen aan ons stellen.
 • Mijn Hostnet is vernieuwd
  Van een helder contractoverzicht tot het eenvoudig annuleren van je opzegging. Het beheren van je diensten via Mijn Hostnet gaat nu nog eenvoudiger, ook via tablet en smartphone.
 • Instructies en uitleg via video's
  We hebben instructievideo's gemaakt voor diverse diensten. Zo is nog duidelijker hoe je diensten kunt installeren en beheren. Beeld zegt immers meer dan 1000 woorden.
 • We zijn langer open
  De openingstijden van Hostnet zijn verruimd. Op doordeweekse dagen kun je voortaan van 8.00 tot 22.00 uur contact met ons opnemen en in het weekend van 10.00 tot 22.00 uur.

Winnaars van de Coolblue-cadeaubon

Uit onze onderzoeken komt waardevolle informatie. Daar zijn we blij mee! Om je te bedanken voor je deelname, verloten we maandelijks een Coolblue-cadeaubon ter waarde van € 25. Hieronder vind je de winnaars. Van harte gefeliciteerd en veel plezier met jullie prijs!

Maak ook kans!

Wil je ook meedoen aan ons klantonderzoek en kans maken op een Coolblue-cadeaubon? Stuur dan een mail naar marketing@hostnet.nl.

 • September: Ellen Houterman, Crossover Coaching, Training & Consultancy
 • Augustus: Marinus Braat, Briljant Lekdetectie
 • Juli: Ingrid Farnholt, Praktijk Evenbeeldig
 • Juni: Piet Jan Alferink, Buro voor Fysieke Arbeid

Klantwaardering

Op basis van 916 stemmen
Beoordeel ons ook
Twitter avatar
Nieuwe tweets worden geladen...