Waarom Hostnet?

Hostnet bestaat sinds 1999 en is sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste en betrouwbaarste providers in Nederland. Diensten als domeinregistratie, e-mail, webhosting, virtual private server (VPS) en dedicated server worden aan zowel de zakelijke als de particuliere markt aangeboden.

Hostnet is een winstgevend, gezond en onafhankelijk bedrijf en is gevestigd in Amsterdam. Inmiddels zijn er 800.000 domeinnamen voor zo'n 230.000 klanten geregistreerd. Het team van Hostnet bestaat uit ongeveer 100 medewerkers.

Hostnet is de geschikte partij voor domeinregistratie en webhosting.
Hieronder staan de 5 belangrijkste redenen om voor ons te kiezen:

1

Uitstekende service

Onze afdelingen zijn 7 dagen per week zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Onze ervaren medewerkers staan u persoonlijk te woord en streven naar een snelle en correcte afhandeling van uw vraag. Daarnaast hebben we een aparte Helpdesk voor onze klanten.

support

2

Goede bereikbaarheid

Voor webhosting maken we gebruik van een clustertechnologie, waardoor uw website altijd snel laadt. Daarnaast heeft u op ieder apparaat beschikking over uw e-mail. Onze hoog-gekwalificeerde technici monitoren 24/7 het webhostingplatform.

goede

3

Jarenlange ervaring

In de 15 jaar dat we bestaan, hebben we veel ervaring en kennis opgedaan op het gebied van domeinregistratie, hosting en virtuele servers. Onze ervaren medewerkers weten waar ze over praten.

Jarenlange

4

Hoge kwaliteit

Wij maken voor de hardware, servers, applicaties en datacenters alleen gebruik van betrouwbare A-merken. Hierdoor bent u altijd verzekerd van hoge kwaliteit. Ook blijven we ons constant ontwikkelen om u de beste en nieuwste producten te bieden.

Hoge

5

Verscheidenheid aan diensten

Alles wat u van een volwaardige hostingprovider mag verwachten, bieden wij aan: domeinregistratie, webhosting, e-mail en dedicated en virtuele servers. Wij bieden diensten aan voor zowel persoonlijk als zakelijk gebruik.

Verscheidenheid