Uw succes is onze missie

Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen, dat is onze missie. Met onze kennis en onze ervaring als ondernemer helpen wij u met het succes van uw onderneming op internet. Onze enthousiaste medewerkers denken graag met u mee en zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Met 15 jaar ervaring is Hostnet uitgegroeid tot één van de grootste hostingproviders van Nederland. Naast domeinregistratie, webhosting en e-mail, kunt u als klant bij ons terecht voor managed hosting, Virtual Private Servers (VPS), Dedicated Servers en cloud hosting. We beheren ruim 800.000 domeinen en 60.000 websites voor meer dan 250.000 klanten.


Zorgeloos ondernemen

Als ondernemer snappen wij dat uw dienst bij Hostnet eenvoudig en snel moet zijn. Wij maken u het zo makkelijk mogelijk. Kiest u bijvoorbeeld voor managed hosting? Dan verzorgen wij uw systeembeheer.


7 dagen per week support

Hostnet staat ook 's avonds en in het weekend voor u klaar. Wij zijn te bereiken via chat, e-mail, Twitter of telefoon. Daarnaast vindt u veel antwoorden op uw vragen via onze online Helpdesk of onze veelgestelde vragen.


Onze kennis, uw succes

Uw succes, dat is onze missie. En dat succes volbrengen we door onze kennis en expertise met u te delen. Zo vindt u interessante ondernemerstips op het Hostnet Weblog en in onze maandelijkse Tips & Tricks-mail.