Drupal hosting

Drupal is een flexibel Content Management Systeem (CMS) waarmee u verschillende soorten websites kunt bouwen, beheren en organiseren. Met dit CMS beschikt u over een standaard set aan functionaliteiten, zoals versiebeheer, contactformulieren en een zoekmachine. De functionaliteiten kunnen worden uitgebreid met Drupal modules. Wilt u een breed inzetbare website? Kies dan voor Drupal hosting vanaf slechts € 4,00 per maand.

Drupal hosting en zoekmachines

Drupal websites zijn websites die zoekmachinevriendelijk zijn. U kunt bijvoorbeeld de voor uw branche relevante keywords toevoegen aan de url. De kans is hiermee groter dat klanten uw website vinden op deze keywords. Zo krijgt u meer en relevanter verkeer.

Installatie van Drupal webhosting

U hoeft geen moeite te doen om Drupal te installeren. Hostnet verzorgt de gehele installatie. De logingegevens krijgt u als Drupal geinstalleerd is. Na de installatie kunt u gelijk aan de slag met het bouwen van uw drupal website.

Support op Drupal hosting

Drupal heeft een online community waar gebruikers kennis en ontwikkelingen met elkaar delen. Ook kunt u hier vragen stellen aan andere gebruikers. Na de installatie van Drupal hosting bent u zelf verantwoordelijk voor het functioneren van deze applicatie.

Drupal op internet

Wilt u meer informatie over Drupal? Op de website van Drupal staat meer informatie over de mogelijkheden van deze applicatie. Ook zijn er voorbeelden te vinden van Drupal websites.

Waarom webhosting van Hostnet?

  • Vakkundige helpdesk, 7 dagen per week
  • Razendsnelle laadtijd van uw site
  • In 1 muisklik applicaties installeren
  • Spamvrije e-mail dankzij SpamExperts
  • Meer dan 250.000 klanten gingen u voor


Veelgestelde vragen over Drupal