Deze klanten gingen u voor met Website Maker

website maker templates

Geheel passend bij uw branche

Of u nu een website nodig heeft voor een bedrijf of vereniging, Website Maker is door de branchegerichte templates zeer geschikt voor u. Om uw website te onderscheiden van anderen past u de kleuren, teksten en afbeeldingen eenvoudig aan.


hostnet support

Volledig Nederlandstalige support

Heeft u hulp nodig? Onze deskundige medewerkers staan per chat, e-mail en telefoon voor u klaar. Ook is er in Website Maker een ingebouwde Nederlandstalige handleiding voor als u extra ondersteuning nodig heeft. Alle teksten, menu's en instructies zijn Nederlandstalig.


Mobiele website versie

Maak uw website geschikt voor mobiele bezoekers

Tegenwoordig bezoeken steeds meer mensen een website via hun mobiele telefoon. Met Website Maker Unlimited publiceert u snel uw website in een geoptimaliseerde versie voor smartphones. Maak een aparte startpagina en bepaal per pagina de lay-out en voettekst.


website maker widgets

Handige widgets voor uw website

Breid de functionaliteit van uw website uit met handige widgets, zoals een fotoboek, video's, formulieren, Google Maps en social media. U sleept de widgets moeiteloos naar uw pagina. Lees verder


social media

Ervaar de kracht van social media

Interactie met uw klanten is heel belangrijk. Social media zijn erg geschikt om uw klanten te informeren en te helpen. Koppel daarom Facebook, Google+ en Twitter aan uw website. Een ander voordeel is dat u zo meer traffic naar uw website trekt.


Facebook connect

Facebook-connector

Heeft u een Facebook-pagina voor uw bedrijf? Met Website Maker maakt u eenvoudig een app die u op uw Facebook-pagina plaatst. Zet de app in om likes te genereren, uw fans op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen of vouchers weg te geven.


SEO voor zoekmachines

Verhoog de vindbaarheid van uw website

Het is essentieel dat zoekmachines uw website goed vinden. Voeg daarom in het SEO-menu van Website Maker de belangrijkste trefwoorden met beschrijvingen voor uw website toe. Op deze manier verhoogt u de vindbaarheid van uw website aanzienlijk. 


Kies het pakket dat bij u past

Kies uit Website Maker 20 of Website Maker Unlimited, variërend in onder andere het aantal Websitepunten, webpagina's en mailboxen. Website Maker 20 is interessant voor de beginnende websitebouwer. Website Maker Unlimited is ideaal voor een professionele website.

Website Maker Lite
€ 0,00p/m
Maximaal 3 webpagina's
4 Websitepunten
Webhosting
Gratis bij uw domeinnaam

Website Maker 20
€ 3,50p/m
Maximaal 10 webpagina's
20 Websitepunten
Webhosting

Website Maker Unlimited
€ 7,50p/m
Onbeperkt aantal webpagina's
Onbeperkt aantal Websitepunten
Webhosting
Mobiele website

* Voorwaarden

  • Introductieprijs geldt voor de eerste 6 maanden, daarna geldt de normale prijs.
  • Deze aanbieding loopt tot en met 31 maart 2015.

Support employee

Heeft u hulp of advies nodig? Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

020 - 7500800

Ma t/m vr: 08.00 - 22.00

Weekend: 10.00 - 18.00

Live Chat

Ma t/m vr: 08.00 - 22.00

Weekend: 10.00 - 18.00

E-mail

Ma t/m vr: 08.00 - 22.00

Weekend: 10.00 - 18.00Veelgestelde vragen over Website Maker