Website bouwen

Website bouwen met Website Maker

Wilt u een website bouwen die u onder uw domeinnaam online kunt zetten? Website Maker is daar een perfect middel voor. Websites bouwen voor een bedrijf, vereniging of uzelf, alles is mogelijk. Website Maker is met zijn branchegerichte templates voor iedereen geschikt. Wilt u een website bouwen die onderscheidend is van andere websites? De kleuren, teksten en afbeeldingen zijn eenvoudig aan te passen.

Een website bouwen met handige functionaliteiten

Uiteraard wilt u een website bouwen die goed wordt gevonden door zoekmachines. Websites zijn eigenlijk een soort online visitekaartje. Met een van de Website Maker-pakketten verhoogt u eenvoudig de vindbaarheid van uw website door in het SEO-menu trefwoorden met beschrijvingen toe te voegen. U kunt de de functionaliteit van uw website handig uitbreiden met handige widgets voor onder andere contactformulieren en foto's. Dit doet u door de widgets zonder moeite te slepen en op de pagina te zetten. Een website bouwen was nog nooit zo eenvoudig.

Website bouwen inclusief social media

Een ander belangrijk punt bij uw website bouwen is de koppeling van social media. Interactie met uw klanten/ bezoekers is immers heel belangrijk. Wilt u een website met een koppeling naar Facebook, Google+ en Twitter? Dat kan met Website Maker van Hostnet. Op deze manier trekt u ook meer traffic naar uw website. Website Maker zorgt dat een website bouwen met social media voor iedereen binnen handbereik is.

Website Maker Lite
€ 0,00p/m
Maximaal 3 webpagina's
4 Websitepunten
Webhosting
Gratis bij uw domeinnaam

Website Maker 20
€ 3,50p/m
Maximaal 10 webpagina's
20 Websitepunten
Webhosting

Website Maker Unlimited
€ 7,50p/m
Onbeperkt aantal webpagina's
Onbeperkt aantal Websitepunten
Webhosting
Mobiele website

* Voorwaarden

  • Introductieprijs geldt voor de eerste 6 maanden, daarna geldt de normale prijs.
  • Deze aanbieding loopt tot en met 31 maart 2015.