De website van de maand
Logo Webhelden

Dermiq Huidtherapie

Verbetering van alle huidtypes

Terug naar Website Builder

Gerda: ‘’Het werkt echt heel makkelijk. Je kan het indelen zoals je het zelf wil.’’

Gerda Kooistra
Gerda Kooistra
Eigenaresse van Dermiq Huidtherapie
Thema: Huidverzorging

Door haar eigen huidaandoening en meerdere bezoeken aan professionals, realiseerde Gerda dat zij graag anderen wilde helpen met hun huidproblemen. Zij besloot gediplomeerd huidtherapeut te worden en werkte daarna meerdere jaren in loondienst.

Na veel ervaring op te hebben gedaan in het behandelen van huidproblemen, startte zij haar eigen praktijk. Om online zichtbaarheid te creëren, gebruikte Gerda Website Builder om een eigen website te bouwen.

Screenshot Webheld

Je hebt het zelf in de hand

Gerda begon met een andere websitebouwer, maar stapte over op Website Builder. Het aanbod van templates maakte het voor Gerda makkelijk om vooraf al een stijl te kiezen. Verder hoefde de website alleen nog maar worden ingericht naar wens. "Je sleept de elementen naar je site en kunt ze ook makkelijk weer weghalen. Ik heb het zelf in de hand en hoef nooit aan een ander door te geven wat ik precies wil."

Geen hulp nodig

"Iedereen kan het doen. Het werkt echt heel makkelijk. Alles is al duidelijk en je hoeft verder niets in te stellen. Je kan het indelen zoals je het zelf wil", vertelt Gerda. Hulp was niet nodig, want ze kon het volledig zelf. Als er dan toch onduidelijkheden waren, nam zij via de chat contact op met Hostnet.

Op naar een webshop

Gerda probeert haar website bij te houden door regelmatig nieuwe informatie en foto's toe te voegen. Ook heeft ze mooie plannen voor haar huidproducten. "Jullie bieden nu ook de mogelijkheid om een webshop te maken. Dat heb ik gelijk aangeschaft. In de toekomst lijkt het me leuk om op dermiqhuidtherapie.nl ook producten te verkopen."

Ook een professionele website maken? Probeer nu Website Builder gratis.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Studio Binnenskamers

Februari 2024

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Ons Spanje

Juni 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Masseur in Amsterdam

Mei 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

NK Therapie

April 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Flora People

Maart 2023

Webhelden screenshot op desktop en mobiel

Dit is wat ik weet

Februari 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw Website Builder-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Durf jij het aan? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.