Klantcase

Klantcase

Bekijk de fantastische designs

Jij kunt je richten op je business, terwijl wij je website maken en onderhouden.

De Fruitakker

Andre Kats
Eigenaar De Fruitakker
Bekijk de website: https://www.defruitakker.nl/

Fruitbomen voor in je tuin

Appels, peren, kersen, vijgen, pruimen en nog veel meer fruitsoorten. Als jij ze in je tuin wilt laten groeien, ben je bij De Fruitakker aan het juiste adres. Andre Kats vertelt ons meer over zijn bedrijf, en over zijn ervaring met het laten maken van zijn website bij Hostnet.

Familiebedrijf
Andre werkt van jongs af aan in de agrarische sector. Zijn vader had altijd een gemengde boerderij en teelde verschillende groenten, zoals spruiten, bloemkool en prei. Ook had hij koeien. Toen Andre zijn vader 50 jaar werd, hebben Andre en zijn broer de werkzaamheden van hem overgenomen. Inmiddels verkopen zij niet alleen meer groenten en fruit, maar ook prachtige fruitbomen uit eigen boomgaard.

Online gevonden worden
Andre wilde een website laten maken voor De Fruitakker, om nu ook online gevonden te worden. "Ik zocht via internet op website laten maken, en kwam zo bij Hostnet terecht", vertelt Andre. "Ik hoop dat meer mensen ons hierdoor kunnen vinden, zodat we onze business kunnen uitbreiden."

Kort maar krachtig
Voordat de website van Andre werd gemaakt, zijn al zijn wensen besproken. "Ik had eerst een gesprek met jullie over de mogelijkheden en kosten. Daar was ik tevreden mee. Daarna gingen jullie voor mij aan de slag", vertelt Andre. Hij is blij met zijn website. "Het wordt goed maar kort omschreven", zegt Andre. "Geen omslachtige verhalen, maar een duidelijk overzicht van wat de klant van ons moet weten."

Aanpassingen
In de toekomst wil Andre meer foto’s aan zijn website toevoegen. Zoals foto’s van fruitbomen die in bloei staan. Ook wilt hij meer rassen op zijn website plaatsen. Gelukkig kan dit makkelijk. "Als ik iets wil veranderen, kan ik altijd contact opnemen. Tot nu toe ging dat heel snel en eenvoudig", aldus Andre.

Meer over De Fruitakker
Omdat Andre ook fruitteler is, heeft hij genoeg bomen staan. Hierdoor kan hij de bomen voor een aantrekkelijke prijs verkopen. De bomen die hij verkoopt, worden voorzichtig uit de grond gesneden met speciaal apparatuur. Daarna worden deze in een juten omhulsel met gaas gedaan, zodat de boom stevig blijft en veilig getransporteerd kan worden.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het aanbod? Bekijk gauw defruitakker.nl

Meer van onze klanten

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Emy: "Ik wil er zelf grip op houden en dat kan nu ook."

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Jane: ‘’Het was een kwestie van een auto leasen en beginnen.’’

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Marcel: ''De hele dag stilzitten, paste eigenlijk niet bij mij.’’

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Workations in de Algarve

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Onze designers gaan graag met je in gesprek. Vertel ons geheel vrijblijvend over jouw wensen. Wij geven je het beste advies.

Neem contact met ons op via:

Of vul onderstaand contactformulier in. Je wordt binnen 1 werkdag gebeld.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.