Klantcase

Klantcase

Bekijk de fantastische designs

Jij kunt je richten op je business, terwijl wij je website maken en onderhouden.

Ferragudo Dreams

Sandra Westein
Sandra Westein
Eigenaresse Ferragudo Dreams

Workations in de Algarve

Sandra haar vakanties in de Algarve werden steeds langer; 1 maand, 3 maanden en daarna zelfs 5. Langzaamaan werd het duidelijk voor haar:  Ze was verliefd op de Algarve. De omgeving maakte haar ontspannen, relaxed en bracht haar meer creativiteit en goede ideeën dan Nederland. Dat gevoel wilde zij ook voor anderen realiseren.

Custom made
Sandra maakte haar droom waar. Zij startte haar eigen bedrijf, Ferragudo Dreams, om workations te organiseren. "Ergens anders werken moet je gewoon ervaren", vertelt Sandra. "Ik organiseer alles behalve het vliegticket. Ik zorg voor een geschikte locatie, passend bij de groep of persoon. Daarnaast organiseer ik activiteiten, en sta ik altijd klaar voor ad hoc assistentie."

Professionaliseren
Sandra is al langer klant van Hostnet. "Ik zag dat jullie startten met het bouwen en onderhouden van websites. Ik was toen net aan het zoeken naar iemand die mij daarmee kon helpen", vertelt ze. Voorheen bouwde Sandra haar website(s) zelf. Het kon volgens haar beter. "Mijn kennis stopt ook ergens. Ik wilde mijn website professionaliseren. Ik vulde het formulier in op hostnet.nl en werd teruggebeld. Dit persoonlijke contact beviel mij goed."

Complimenten
"Ik ben blij met hoe mijn website eruitziet. Ik krijg er ook veel complimenten over", aldus Sandra. Ook vindt zij het prettig dat zij zelf dingen kan aanpassen wanneer het moet: "Soms wil ik zelf dingen op mijn website plaatsen. Ik hou ervan dat ik ad hoc dingen zelf kan doen, en niet hoef te wachten. En die mogelijkheid is er."

Meer over Sandra
Sandra noemt zichzelf een laatbloeier, maar is blij met waar zij nu staat: "Het gaat erg goed! Ik ben nu aan het uitbreiden naar andere, grotere locaties buiten Ferragudo. Mijn droom is om mijn bedrijf over de hele Algarve uit te trekken." Naast het organiseren van workations, is Sandra Online Business Manager en Social Media Manager. Ook heeft zij een podcast, waarin zij ondernemers en mensen met een liefde voor de Algarve interviewt.

"Ik vind het een genot om door mijn website te klikken" zegt Sandra. "Ik moet nog wel Google Analytics koppelen, dat was een tip van Hostnet."

Meer van onze klanten

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Emy: "Ik wil er zelf grip op houden en dat kan nu ook."

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Jane: ‘’Het was een kwestie van een auto leasen en beginnen.’’

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Marcel: ''De hele dag stilzitten, paste eigenlijk niet bij mij.’’

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Fruitbomen voor in je tuin

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Onze designers gaan graag met je in gesprek. Vertel ons geheel vrijblijvend jouw wensen. Dan kijken wij naar de mogelijkheden voor jouw nieuwe website.

Neem contact met ons op via:

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.