Klantcase

Klantcase

Bekijk de fantastische designs

Jij kunt je richten op je business, terwijl wij je website maken en onderhouden.

Indruk Massages

Marcel Snippe
Marcel Snippe
Massagetherapeut

Marcel: ''De hele dag stilzitten, paste eigenlijk niet bij mij.’’

Toen Marcel zijn master in toerisme en recreatie afrondde, begon zijn carrière. Hij kwam terecht bij een onderzoeksbureau en was daar erg trots op. Kort daarna realiseerde hij dat stilzitten achter een bureau niets voor hem was. Hij schoolde zich om tot massagetherapeut. Een risicovolle stap die goed heeft uitgepakt. Zijn bedrijf, Indruk Massages, ontwikkelt zich na 12 jaar nog steeds.

Een goede indruk
Marcel ging na zijn omscholing direct zelfstandig als massagetherapeut aan de slag. Hij bedacht de naam Indruk Massages. "Ik wilde een compacte en impactvolle naam. Tijdens een massage word je natuurlijk letterlijk ingedrukt. Maar tijdens de massagetherapie krijg je ook nieuwe indrukken van jezelf. Zo kwam ik op de naam Indruk Massages", vertelt Marcel.

Impact
Marcel vindt het belangrijk om mensen bewust te laten worden van zichzelf, hun welzijn en hun omgeving. Inmiddels geeft Marcel niet alleen holistische massagetherapie, maar ook lomi lomi. Dit is een Hawaiiaanse therapievorm die helpt om een diepere connectie te maken met jouzelf en jouw ervaringen, maar ook de ervaringen van je voorouders. Bijzonder en impactvol.

Errors
Marcel is al 12 jaar klant bij Hostnet. Eerst beheerde hij zelf een WordPress-website, maar dit werd uiteindelijk lastig. "Ik kreeg steeds meer errors en het werd te technisch. Ik werd toevallig gebeld door Muhammed van Hostnet. Hij gaf aan dat Hostnet de website voor mij kon maken. Na een paar dagen nadenken, heb ik besloten om dit te doen", aldus Marcel. 

Het proces
De website was niet in 1 keer klaar. En dat had Marcel ook niet verwacht. "Het is normaal dat je over en weer contact hebt om dingen aan te passen", zegt hij. Het eerste concept van de website was erg gericht op wellness. Marcel wilde net een andere toon. "Dat is goed gelukt", zegt hij. "Ik ben serieus genomen en daardoor heel tevreden. Hostnet biedt maatwerk."


Ben je benieuwd naar de website en Marcel zijn werk? Bekijk https://www.indrukmassages.nl.

Meer van onze klanten

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Emy: "Ik wil er zelf grip op houden en dat kan nu ook."

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Jane: ‘’Het was een kwestie van een auto leasen en beginnen.’’

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Workations in de Algarve

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Fruitbomen voor in je tuin

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Onze designers gaan graag met je in gesprek. Vertel ons geheel vrijblijvend over jouw wensen. Wij geven je het beste advies.

Neem contact met ons op via:

Of vul onderstaand contactformulier in. Je wordt binnen 1 werkdag gebeld.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.