Klantcase

Klantcase

Bekijk de fantastische designs

Jij kunt je richten op je business, terwijl wij je website maken en onderhouden.

Rijschool Jane Hicks

Jane Hicks
Jane Hicks
Rij-instructeur

Jane: ‘’Het was een kwestie van een auto leasen en beginnen.’’

Jane Hicks zat zelf meestal op de passagiersstoel. Toen haar werd aangeboden om autorijles te geven, zag ze dit als een mooie uitdaging voor haarzelf. In 2010 begon zij daarom haar opleiding en startte ze als rij-instructeur.

Bloed, zweet en tranen
Uiteindelijk had Jane genoeg ervaring en maakte zij de beslissing om voor zichzelf te starten. "Ik deed al jaren de boekhouding, planning en administratie. Het was een kwestie van een auto leasen en beginnen", zegt Jane. Ze geeft nu vaak les aan mensen met autisme en faalangst. Daarin is zij gespecialiseerd. "Er zijn leerlingen die rijden met 2 vingers in hun neus. Maar ook leerlingen die veel moeite moeten doen. Als zij met bloed, zweet en tranen dan toch hun rijbewijs halen, ben ik daar heel trots op", vertelt Jane.

Van passagier naar chauffeur
Volgens Jane gaan veel vrouwen zelf op de passagiersstoel zitten als ze eenmaal een partner hebben. Daarom geeft zij ook opfriscursussen aan dames die de snelweg niet meer op durven. Zij helpt ze weer de weg op, door hen opnieuw comfortabel te laten voelen in de auto.

Geen computernerd
Jane wilde meegroeien met de tijd en daar hoorde een professionele website bij.  "Mijn website was verouderd, en ik ben niet zo’n computernerd", vertelt Jane. "Ik weet er zelf te weinig van, en vond het altijd fijn om zaken te doen met Hostnet. Daar heb ik m’n domein al sinds het begin." Zodoende koos Jane voor de Website laten maken-service van Hostnet.

Gewoon duidelijk
Jane is tevreden over het resultaat. "Het design van de website vind ik heel mooi. Het is niet te formeel, maar wel overzichtelijk met alle nodige informatie en prijzen", aldus Jane. Haar lievelingskleur, rood, komt duidelijk naar voren op de website. "Rood is mijn lievelingskleur. Mijn leskaarten zijn ook rood. Het is de gelukskleur in Aziatische culturen, en aangezien mijn moeder Chinees is, heeft het voor mij een speciale betekenis", vertelt Jane.

De weg op
Ieder persoon is uniek. Of je nu vol enthousiasme zit en al klaar bent om de weg op te gaan, of faalangst hebt en extra ondersteuning wilt; Jane is er om je te helpen. Ze helpt je te leren rijden, maar ook om zelfvertrouwen op te bouwen zodat je met een gerust hart de weg op kunt.

Ben je benieuwd naar Jane’s website of rijlessen? Bekijk haar website: https://www.rijschooljanehicks.nl.

Meer van onze klanten

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Emy: "Ik wil er zelf grip op houden en dat kan nu ook."

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Marcel: ''De hele dag stilzitten, paste eigenlijk niet bij mij.’’

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Workations in de Algarve

Klantcase screenshot op desktop en mobiel

Fruitbomen voor in je tuin

Benieuwd wat we voor je kunnen doen?

Onze designers gaan graag met je in gesprek. Vertel ons geheel vrijblijvend over jouw wensen. Wij geven je het beste advies.

Neem contact met ons op via:

Of vul onderstaand contactformulier in. Je wordt binnen 1 werkdag gebeld.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.