Webheld
Logo website van de maand

Agile Professionals

De specialist in Agile recruitment

Terug naar WordPress-website maken

Jesper: "Je moet nooit veranderen om leuk gevonden te worden."

Jesper Theijsmijer
Jesper Theijsmijer
Eigenaar Agile Professionals
Thema: Fluidify

Eerlijk en transparant met een persoonlijke touch. Dat was het doel toen Jesper en zijn compagnon hun krachten bundelden. Jesper was een Agile-coach en Scrum Master. Zijn compagnon een waar recruitment-talent. Samen richtten zij het succesvolle Agile Professionals op.

Screenshot website van de maand

Verbinden

Omdat hij enorm van helpen houdt, werkte Jesper voorheen als Scrum Master. Zo optimaliseerde hij de Agile-werkwijze bij verschillende bedrijven. Dit doet hij nog steeds; maar dan op een andere manier. Zijn bureau Agile Professionals helpt bedrijven met het vinden van Agile-talent. Jesper: "Ik vind het superleuk om klanten en kandidaten aan elkaar te verbinden. Daar krijg ik energie van."

Gewoon jezelf blijven

KPN, Independer en Douwe Egberts; dit zijn slechts een paar van de klanten van Jesper. Volgens hem is netwerken de sleutel tot dit succes: "Ga gewoon lekker koffiedrinken. Heel veel komt uit de gunfactor. De meeste partijen werken al samen met anderen, maar willen je toch een kans geven. "Jesper geeft andere ondernemers de tip om altijd zichzelf te blijven. "Je moet nooit veranderen om leuk gevonden te worden", zegt hij.

Rebranding

De website van Agile Professionals is gemaakt door Studio Mes. Volgens Jesper was dit een lang traject, omdat er een gehele rebranding plaatsvond. Uiteindelijk is het goed gelukt. "We wilden uitstralen dat we een serieuze en betrouwbare partij zijn. Maar wel modern. Het donkerblauw en oranje paste daarbij", aldus Jesper.

Mijlpaal

Kennis en ervaring is volgens Jesper een grote reden voor het succes van het bureau: "Een mijlpaal die wij hebben bereikt was het 5-jarige bestaan van het bedrijf vorig jaar. Dat we het 5 jaar hebben volgehouden in de recruitment, betekent wel echt dat we waarde leveren."

Uitbreiden

Om nog meer waarde te leveren, wil Jesper de website graag uitbreiden met blogs, trainingen en vacatures. Ook werkt hij aan het vergroten van zijn klantenbestand. Jesper: "Ik wil graag leuke dingen doen, met leuke mensen. Ik hou van de combinatie tussen Agile en recruitment."

Benieuwd naar het interview met Jesper? Bekijk de video.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Goejenhandel

Januari 2024

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Broox Visuals

Juni 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Bedrijfscatering Utrecht

Mei 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Wielersticker

April 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

FLRD Atelier

Maart 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw WordPress-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Klaar voor? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.