Webheld
Logo website van de maand

Wielersticker

Personaliseer je fiets

Terug naar WordPress-website maken

Roel: "Dit moet de wereld in!"

Roel Evers
Roel Evers
Eigenaar Wielersticker
Thema: Avada
Bekijk de website: https://wielersticker.nl/

Een webshop geïnspireerd door zijn grootste hobby. Roel kreeg het voor elkaar. Als fanatiek wielrenner miste hij goede, luxe en gepersonaliseerde opties om zijn fiets mooier te maken. Hij wist wat hem te doen stond: zelf een oplossing bedenken.

In 2019 hakte Roel de knoop door. Naast het reclamebureau dat hij al had, startte hij zijn business in fietsstickers. Roel: "Toen het plan klaar was en ik tevreden was, dacht ik: Dit moet de wereld in!" Dat ging hem goed af, want inmiddels zijn er al meer dan 260 positieve reviews binnengestroomd.

Screenshot website van de maand

Niet zomaar stickers

Bij Wielersticker vind je eindeloze personaliseringsmogelijkheden. "Ik heb een micro-marktonderzoek gedaan om na te gaan wat mensen het mooist vinden", aldus Roel. "Er zijn 4 verschillende soorten stickers: Classic, Fast, Pro en Speed. Daarnaast zijn er veel stijlen en kleuren om uit te kiezen." Voor iedereen wat wils dus!

Van gedachte naar realiteit

Roel heeft het WordPress-thema Avada gebruikt. Dit was voor hem een basis. Zijn website is vooral maatwerk. "Ik heb veel ervaring met WordPress. Het is een simpel, flexibel en schaalbaar contentmanagementsysteem." Toch was het niet altijd makkelijk. Zo was bijvoorbeeld de configurator een grote uitdaging: "Het moest een beleving worden, waarbij je stap voor stap je sticker kan samenstellen", zegt Roel.

Groei, groei en nog meer groei!

Roel is trots dat hij van zijn idee werkelijkheid heeft kunnen maken. Zijn website groeide al gauw zo snel, dat hij foutmeldingen kreeg omdat er te veel mensen op zijn site zaten. Hij is toen overgestapt naar Performance Hosting. Roel: "Met Performance Hosting is mijn website abnormaal snel. Je klikt erop en het verschijnt direct."

Internationaal

Omdat Wielersticker zo hard groeit, is er ook behoefte naar de stickers buiten Nederland en België. Daarom kunnen we binnenkort de Engelstalige versie van wielersticker.nl verwachten. Daarnaast liggen er steeds meer samenwerkingen met fietsleveranciers en -speciaalzaken op de planning.

Van simpel idee, naar internationaal bedrijf!

Wij kijken ernaar uit om Wielersticker verder te zien groeien. Nieuwsgierig geworden? Stel je eigen sticker samen. Elke bestelling wordt met de hand gemaakt, waardoor je altijd de beste kwaliteit kunt verwachten.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Goejenhandel

Januari 2024

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Agile Professionals

December 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Broox Visuals

Juni 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Bedrijfscatering Utrecht

Mei 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

FLRD Atelier

Maart 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw WordPress-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Klaar voor? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.