Webheld
Logo website van de maand

Bedrijfscatering Utrecht

Lunch voor thuis en op je werk

Terug naar WordPress-website maken

Rohini: "Niet saai, maar wel zakelijk en passend bij de huisstijl."

Rohini & Roy
Bedrijfscatering Utrecht
Thema: Avada

Roy en zijn vrouw Rohini hebben altijd meerdere horecaondernemingen gehad. In 2022 kregen zij steeds meer aanvragen van bedrijven. Sindsdien ligt hun focus op het bezorgen van eten voor het mkb in de regio Utrecht. Via hun website bedrijfscateringutrecht.nl kun je lunch bestellen. Voor op het werk, maar ook voor thuis!

Screenshot website van de maand

Wel zo makkelijk

Om meer van zichzelf te laten zien en om gevonden te worden op Google, bouwden Roy en Rohini een website. Dit vonden zij prettiger dan alleen actief te zijn op UberEats en Thuisbezorgd. Ze kozen voor WordPress. "Door het enorme gebruik van WordPress wereldwijd, is het altijd makkelijk om iemand te vinden die ermee kan helpen", vertelt Rohini.

Goed gelukt

Roy en Rohini zijn tevreden met hun website. Ze vinden dat de website goed is gelukt en dat de uitstraling past bij hun dienst en product. Ook is de webshop goed geïntegreerd. "Het was belangrijk om de website een moderne uitstraling te geven, passend bij de doelgroep. Niet saai, maar wel zakelijk en passend bij de huisstijl", zegt Rohini. Op de klantreviews is het stel ook trots: "We houden ervan om goede ervaringen van onze klanten te lezen!"

Toekomst

Veel veranderen hoeft volgens Rohini niet meer: "We willen onze website graag uitbreiden, niet verbeteren", zegt Rohini. "We willen meer van onszelf laten zien online. De aankomende tijd gaan we hier meer aandacht aan besteden." Momenteel informeren ze klanten via de nieuwsbrief. Dat gaat heel goed: "We ontvangen goede reacties op onze nieuwsbrief. Wil je je ook inschrijven? Ga naar onze website!"

Over Roy en Rohini

Roy en Rohini zijn 37 jaar en hebben 2 dochters. Al 7 jaar hebben zij samen verschillende ondernemingen. Bijvoorbeeld een shop2go, meerdere ijssalons, diverse bezorgrestaurants, een lunchroom én een restaurant. Momenteel werken Rohini en Roy voornamelijk als cateraars in hun eigen keuken, onder leiding van de chef, Harm. Zij komen overal langs met lekkere maaltijden: in de bouw, de zorg, IT, voetbalverenigingen en financiële instellingen!

Benieuwd naar Bedrijfscatering Utrecht? Neem een kijkje op de website. Met de code [BCU-HOSTNET] ontvang je € 5,- extra korting in mei.

Andere webhelden

Ontdek meer verhalen van ondernemers

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Goejenhandel

Januari 2024

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Agile Professionals

December 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Broox Visuals

Juni 2023

Kom jij hier binnenkort tussen te staan?
Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

Wielersticker

April 2023

Website van de maand screenshot op desktop en mobiel

FLRD Atelier

Maart 2023

Hoor jij bij de Hostnet Webhelden?

Pak je moment of fame. Geef jouw WordPress-website (of webshop) op en win een artikel waarin je jouw succesverhaal vertelt. En een post op onze socialmedia-kanalen. Klaar voor? Doe vandaag nog mee. Al onze Webhelden ontvangen een bol.com-cadeaubon ter waarde van € 25,-!

Hoe werkt het?
Vul hieronder jouw website-url en e-mailadres in en klik op ‘Verstuur’. Onze jury, bestaande uit marketeers, communicatieprofessionals en designers, beoordeelt of je bij onze Webhelden hoort. Heb je gewonnen? Dan zetten wij jouw website in de schijnwerpers. Let op: over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.