Gedragscode Hostnet Academy

Madelon
leestijd

Leuk dat je Hostnet Academy bezoekt. Met Hostnet Academy willen we jou en de rest van ondernemend Nederland informeren en inspireren. En daar houdt het niet op. We nodigen je namelijk uit om onder onze artikelen, cases en whitepapers mee te praten en vragen over het onderwerp te stellen. Wij vinden het belangrijk dat Hostnet Academy te allen tijde een respectvolle en interessante omgeving blijft voor al onze bezoekers. Om dat te waarborgen, hebben we gedragsregels en een modereerbeleid opgesteld.

Gedragsregels

  1. Blijf ‘on topic’. Praat dus mee of stel vragen over het onderwerp van het artikel, de case of de whitepaper.
  2. Schrijf leesbaar. Teksten met overdreven veel hoofdletters en onbevattelijke teksten laten wij niet toe.
  3. Bezoekers dienen elkaar te respecteren. Daarom staan wij geen scheld- en vloekwoorden toe. Dit geldt ook voor bedreigende, racistische, lasterlijke of anderzins ongepaste bijdragen.
  4. Privacy staat voorop. Om die reden vragen we je geen gegevens zoals e-mailadressen, telefoonnummers en adresgegevens van jezelf en anderen zichtbaar in reacties te delen.
  5. Hostnet Academy is geen reclameplatform. Wij willen onze bezoekers informeren en inspireren. Advertenties of andere commerciële uitingen ter promotie van een bedrijf of organisatie keuren we niet goed. Ook het plaatsen van hyperlinks in reacties enkel ten behoeve van linkbuilding, is niet wenselijk.
  6. Plaats reacties onder je eigen naam of kies een pseudoniem. Het gebruik van andermans identiteit staan we niet toe.
  7. Bijdragen of onderdelen van bijdragen dienen op geen enkele wijze (auteurs)rechten te schenden. Je mag dus zonder toestemming van de eigenaar geen teksten, foto’s of andere zaken plaatsen waarop (auteurs)rechten van toepassing zijn. Toestemming van de eigenaar dient schriftelijk verkregen te zijn. Bij twijfel kunnen we je verzoeken inzage te geven in het schriftelijke document.
  8. Een reactie meerdere keren geplaatst? Om Hostnet Academy overzichtelijk en divers te houden, verwijderen we dubbele reacties.
  9. Op verzoek kunnen gegevens van gebruikers bij overtredingen aan Justitie worden verstrekt.

Modereerbeleid

Hostnet modereert de reacties van bezoekers op Hostnet Academy. We waarderen de tijd en moeite die jij als bezoeker in je bijdrage steekt, en streven er daarom naar zoveel mogelijk bijdragen te behouden. Mochten bezoekers zich niet houden aan bovenstaande gedragsregels, dan behoudt Hostnet zich het recht bijdragen te verwijderen.

Wijzigingen gedragscode

Hostnet behoudt zich het recht de gedragsregels en het modereerbeleid op ieder moment te wijzigen.

Voor vragen en opmerkingen over deze gedragscode, kun je terecht bij de afdeling Marketing van Hostnet via marketing@hostnet.nl.

Hostnet