Managed Services

Volledig ontzorgd. Toekomstbestendig.

Je organisatie verandert. Dan wil je dat jouw IT-omgeving met je mee ontwikkelt. Heb je een IT-uitdaging? Of wil je weten waar jij kunt optimaliseren? Met Managed Services analyseren we je infrastructuur en ontwikkelen we samen met jou een ideale IT-dienstverlening. Afgestemd op jouw wensen en ambities.

Ontdek Managed Services voor jouw branche

Webbureaus

E-commerce

Mediabureaus

App-dev's

Start-ups

Uiteraard kunnen we ook voor andere branches iets betekenen. Benieuwd naar onze aanpak? Lees dan verder.

Van uitdaging naar zorgeloze oplossing

Managed Services gaat verder dan de oplevering van beheerde servers. We blijven met je in gesprek. Alles om jou te voorzien van een optimale dienstverlening. Nu en in de toekomst.

Hostingoplossing
 • 1. Design
 • 2. Implement
 • 3. Operate
 • 4. Optimize

We stellen vrijblijvend een technisch voorstel voor je op. In een eerste gesprek horen we graag meer over je organisatie en doelstellingen voor de toekomst. Hierna volgt een telefonisch consult waarin we sparren over de techniek. We willen meer weten over de werking van je webapplicatie(s), en denken samen na over specificaties die passen bij jouw situatie.

Liggen alle kaarten op tafel? Dan ontvang je een technisch voorstel. Hierin vind je een situatieschets en een advies over de benodigde soft- en hardware, uitbreidingen en configuraties. Pas na akkoord op het voorstel ontvang je een offerte.

De oplevering van je managed diensten gebeurt in goed overleg met jou. Jouw medewerkers en klanten mogen hier namelijk zo min mogelijk hinder van ondervinden. Na de daadwerkelijke oplevering van de systemen ben jij aan zet. Je krijgt van ons de gelegenheid om je nieuwe systemen te testen en waar nodig feedback te leveren.

Zijn er wijzigingen nodig? Dan vindt er een peer review plaats. Pas nadat jij 100% tevreden bent, kunnen wij dat ook zijn. Als laatste stap van deze fase koppelen we jouw systemen aan ons monitoringsplatform.

In de operate-fase geniet je van 24/7 monitoring. Vindt er een incident plaats? Dan zorgen we dat onze gecertificeerde engineers binnen 1 uur reageren. Al onze garanties vind je zwart-op-wit in jouw Service Level Agreement (SLA).

Maar we gaan verder. Middels Capacity & Performance Management, Risk Management, Disaster Recovery en Orchestration Management kunnen we jou verzekeren van een gezonde en veilige infrastructuur. Zo kun jij je bezighouden met jouw corebusiness.

We vinden het belangrijk dat je IT-infrastructuur voldoet aan jouw wensen en behoeften. Daarom onderhoudt je persoonlijke accountmanager regelmatig contact met jou. Behoefte om te sparren met een engineer? Geen enkel probleem. Ze staan je graag te woord.

Daarnaast denken we met je mee over de toekomst. Wellicht wil jij na verloop van tijd weten of een andere oplossing nog beter aansluit op je situatie. Of zien wij kansen waarop je op termijn winst kunt behalen. We gaan graag opnieuw met je om tafel, en stellen vrijblijvend een nieuw technisch voorstel voor je op.

De optimale dienstverlening

Samen bekijken we welke managementlagen passen bij jouw situatie. Ontdek de mogelijkheden. 

Incident & Problem Management

Onze engineers staan 24/7 voor je klaar. Storingen kunnen we hierdoor zo snel mogelijk mitigeren. Incidenten managen we vanaf de initiële storingsmelding. Hierna reviewen we het verloop van een incident. Ook plannen we aanvullende acties om risico’s in de toekomst te verkleinen.

Patch & Update Management

Jouw IT-omgeving is altijd in optimale conditie dankzij geautomatiseerde processen. Reguliere updates rollen onze engineers volgens schema uit over je infrastructuur. Urgente security patches voeren we altijd direct uit. Over exploits hoef jij je zo geen zorgen te maken.

Change Management

Is je organisatie in beweging? Met Managed Services verandert je IT-omgeving met je mee. Met peer reviews, continuous integration en continuous deployment bewaken we de kwaliteit van iedere wijziging. Wil je sparren over een aanpassing? Onze engineers staan voor je klaar.

Capacity & Performance Management

Voldoende capaciteit waar en wanneer je het nodig hebt. Dat kan het verschil maken tussen een storing en een optimale gebruikerservaring. Onze experts helpen je graag bij het ontwerpen van een loadtest of benchmark. Hiermee handel je alle requests succesvol af. Zelfs op de allerdrukste momenten.

Risk Management

Samen met jou onderzoeken we de operationele risico's in je IT-omgeving. We identificeren de belangrijkste onderdelen binnen je infrastructuur, en ontwerpen een mitigatiestrategie op basis van je risicoprofiel. Alles om tot een passende oplossing voor je organisatie te komen.

Disaster Recovery

Dankzij de juiste samenstelling van IT-oplossingen word jij ontzorgd wanneer het misgaat. Samen toetsen we de vereisten voor de beschikbaarheid en integriteit van je data, en voorzien we je van een oplossing die optimaal aansluit op jouw organisatie.

Orchestration Management

Voor een betrouwbare IT-omgeving ben je liever niet afhankelijk van beschikbare documentatie of de aanwezigheid van je systeembeheerders. Onze processen zijn daarom zorgvuldig geautomatiseerd. Zo kunnen we je constante kwaliteit leveren. Ieder systeem opnieuw.

Betrouwbare en toekomstbestendige techniek

Passende software voor iedere situatie

 • Managed Services ondersteunt vele technieken.
 • Altijd de nieuwste versies tot je beschikking.
 • Interesse in andere software? We gaan graag met je in gesprek.
 • Onze klanten aan het woord
 • Jannes & Mannes
 • Mobiel Bekeken
 • Only the Brave
 • Lookinggoodtoday

Veel tijd kwijt aan serverbeheer? Dat is verleden tijd.

Developers die ook de server(s) voor hun rekening nemen. Ze zijn goud waard. Totdat serverproblemen een dagtaak worden. En developers niet meer toekomen aan het maken van toffe websites. Jannes & Mannes kreeg hiermee te maken. Het webbureau was daarom op zoek naar een stabiele en flexibele hostingoplossing.

Ontwikkel je apps? Dan zijn stabiele servers van levensbelang.

Klanten werken dag en nacht met hun applicaties. De data moet dus 24/7 bereikbaar zijn. Ook tijdens updates van de servers. De medewerkers van Mobiel Bekeken deden het serverbeheer voorheen zelf. Dit kostte echter veel tijd en energie. Daarom ging Mobiel Bekeken op zoek naar een ervaren hostingpartner.

Het uitbesteden van je hosting. Dat levert je uiteindelijk geld op.

Als mediabureau wil jij je van je beste kant laten zien bij jouw klanten. Laat je medewerkers zich dus focussen op datgene waar ze goed in zijn, en geen omkijken hebben naar serverbeheer. Het uitbesteden van je hosting levert je zo uiteindelijk zelfs geld op. Ontdek de ervaringen van Only the Brave met de managed diensten van Hostnet.

1 seconde extra laadtijd. Dat zorgt voor 7% minder conversie.

Piekbelasting kan je webshop traag maken. En als je bedenkt dat 1 seconde extra laadtijd van een website kan zorgen voor 7% minder conversie, kun jij je als webwinkel een trage site niet veroorloven. Lookinggoodtoday stapte over op Managed Services, en heeft nu een optimale websitesnelheid.

Meer dan 85 experts staan voor je klaar

In 20 jaar zijn we uitgegroeid tot één van de grootste Managed Services-providers in Nederland. Onze IT-specialisten zijn op de hoogte van de laatste technieken en ontwikkelingen binnen hun vakgebied.

In het kort: jouw voordelen

 • 24/7 monitoring
 • Binnen 1 uur reactie op incidenten
 • Uitgebreid Service Level Agreement
 • Gehost in Nederlandse datacenters
 • Technische experts en eigen accountmanager
 • Veel ruimte voor optimalisatie
 • Altijd een passende oplossing
 • Inclusief Plesk Onyx

Wij zijn er klaar voor!

Ondernemende mensen helpen hun dromen en ambities te realiseren met de beste online oplossingen, dat is onze missie.

Alles om jou te helpen

We go the extra mile. Je kunt rekenen op de beste support, en experts die proactief met je meedenken.

Alles onder 1 dak

Bij ons vind je alle oplossingen voor je technische infrastructuur. Samen komen we tot een optimale dienstverlening.

Alles gemakkelijk geregeld

In jouw persoonlijke omgeving kun je zelf je diensten monitoren en beheren, en wijzigingen doorgeven.

Wij zijn er klaar voor!

Onze experts gaan graag met je in gesprek. Vertel ons jouw wensen, dan sparren we samen over de mogelijkheden. Geheel vrijblijvend.

 

Nedlloyd Vo Accountmanagement