Nieuws

PHP 7.1 en 7.2 nu beschikbaar voor webhosting

PHP 7.1 en 7.2 zijn vanaf nu beschikbaar voor webhosting van Hostnet.

KSK-sleutelpaar wordt vervangen

Het huidige KSK-sleutelpaar wordt vervangen. Lees wat de roll-over inhoudt en wat Hostnet gaat doen.

Terugblik op de Hostnet Rooftop BBQ

Op vrijdag 7 september vond onze jaarlijkse Hostnet Rooftop BBQ plaats. Dit jaar mochten we zo’n 50 klanten op ons dakterras in Amsterdam verwelkomen. Blik met ons terug op een memorabele avond.

Lek gevonden in opensource-software ImageMagick

In de opensource-software ‘ImageMagick’ is een lek aan het licht gekomen. Veel websites, contentmanagementsystemen en blogs maken gebruik van deze beeldbewerkingssoftware.

Nieuwe functionaliteiten in Mijn Hostnet

De laatste tijd hebben we diverse verbeteringen doorgevoerd in Mijn Hostnet. Alles om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken.

UBL-facturen voor zakelijke klanten

Zakelijke klanten van Hostnet ontvangen vanaf nu nieuwe facturen in pdf- en UBL-formaat. Hierdoor optimaliseren we onze dienstverlening en systemen voor klanten.

Wijziging privacy- en cookieverklaring 2018

De privacy- en cookieverklaring van Hostnet is aangepast i.v.m. een wijziging in het recht op inzage en correctie of verwijdering van uw gegevens.

Waarschuwing voor spookfacturen

Hostnet waarschuwt zijn klanten voor spookfacturen. Deze zijn afkomstig van verschillende partijen, waaronder NL Domein Host.

Nieuw: Hostnet Academy - alles voor jouw (online) succes

Ontdek Hostnet Academy: een nieuw online kennisplatform voor ondernemend Nederland. Op Hostnet Academy vind je artikelen, video's, cases en meer.

Persbericht: Hostnet biedt gratis SSL aan via Let’s Encrypt

Hostnet biedt vanaf nu gratis SSL via Let's Encrypt aan. Met SSL zet je een veilige, versleutelde https-verbinding op tussen je website en je bezoeker.

Waarschuwing voor acquisitiefraude

Hostnet waarschuwt voor acquisitiefraude. Word je telefonisch benaderd voor het registreren van extra domeinnamen? Ga dan niet op dit aanbod in.

Persbericht: Hostnet eerste co-marketingpartner van Bing in Europa

Hostnet is sinds vandaag co-marketingpartner van Bing. Als partner van Bing geeft Hostnet gratis marketingtegoed bij nieuwe website- en hostingcontracten.

Prijswijzigingen van enkele domeinextensies

Door een verhoogde inkoopprijs bij een deel van onze leveranciers wijzigen per 1 mei 2017 de prijzen van enkele domeinextensies.

Persbericht: Hostnet zet verder in op clouddiensten

Sinds kort biedt Hostnet de clouddienst Microsoft Office 365 aan. Deze nieuwe dienst vormt de eerste stap in het strategisch partnership met Microsoft.

Waarschuwing voor WDO Hosting

Hostnet waarschuwt voor domeinaanbiedingen door WDO Hosting. Deze partij biedt u telefonisch aan om extra domeinnamen te registreren.

Wijziging Algemene voorwaarden 2015

De Algemene voorwaarden van Hostnet zijn aangepast i.v.m. een wijziging in de herroepingstermijn.