Dedicated Hosting: Unmanaged, Monitored of managed?

Met managed hosting nemen wij het volledige technische beheer van uw Dedicated Server voor u uit handen. Wilt u liever zelf uw Dedicated Server beheren en hosten? Kies dan voor Unmanaged Dedicated Server Hosting voor volledige vrijheid en toegang via DRAC en bijvoorbeeld SSH of remote desktop. Ook bieden wij een Monitored Dedicated Server, waarbij u het beheer van de server zelf doet en wij deze server dag en nacht monitoren.

Plesk

Het Plesk Control Panel van Parallels

Wij voeren uw Dedicated Server standaard uit met Plesk waarmee de configuratie en het onderhoud van gebruikers en services kinderspel wordt. Plesk is geschikt om zelf grote hoeveelheden domeinnamen en websites te beheren en te hosten.


Hoogwaardige infrastructuur

Hoogwaardige infrastructuur

Dedicated Servers worden bij ons gehost in een datacenter dat voldoet aan de allerhoogste standaarden op het gebied van beveiliging, koeling en stroomvoorziening.

Uw server wordt aangesloten op een volledig redundant uitgevoerd, hoogwaardig en optimaal beveiligd netwerk. Zo bent u zeker van een snelle, betrouwbare verbinding. Elke Dedicated Server wordt gevirtualiseerd opgeleverd, zodat migraties en upgrades soepel verlopen.Veelgestelde vragen over Dedicated Servers