Registreer voordelig jouw .ac domeinnaam

.ac
57 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AC domein registreren bij Hostnet

.AC domein registreren? Jouw .ac domeinnaam kopen, regel je binnen enkele stappen online bij Hostnet. Controleer hierboven of je gewenste .ac domeinnaam vrij is en regel de registratie van je .ac domein vandaag nog. Met onze jarenlange ervaring, deskundige medewerkers en snelle registratieprocedure is Hostnet de partner voor jouw .ac domeinregistratie.

.AC: de domeinextensie van Ascension

Het officiële country code top level domein voor Ascension is .ac. Ascension ofwel Ascension Island is een eiland in de Atlantische Oceaan en ligt ten oosten van Brazilië. .AC domeinnamen bestaan sinds 1997 en zijn snel en eenvoudig door iedereen te registreren. Het .ac domein wordt voornamelijk geregistreerd door bedrijven en particulieren die zijn gevestigd op Ascension of die zakendoen in dit land. Daarnaast wordt het .ac domeinnaam in verschillende landen gebruikt voor academische doeleinden.

.AC: voorwaarden voor domeinregistratie

.AC domeinnamen kunnen door iedereen worden geregistreerd. Je hoeft dus niet te zijn gevestigd op Ascension of er zaken mee te doen. Het enige waar je rekening mee dient te houden als je een .ac domeinnaam wilt registreren, is het volgende. Een .ac domein mag minimaal 3 en maximaal 63 karakters bevatten. De toegestane karakters zijn: alle letters van het alfabet (a-z), alle cijfers van 0-9 en het koppelteken (-). Het koppelteken mag daarbij niet op de eerste en laatste plek van het .ac domein worden geplaatst. Wil je weten of jouw .ac domeinnaam nog beschikbaar is? Je kunt jouw favoriete domeinnaam checken via onze domeinchecker.

Registreer jouw .ac domeinnaam nu bij Hostnet

Voor een snelle en voordelige .ac domeinregistratie is Hostnet de beste partij. Al jaren zijn wij gespecialiseerd in het registreren van domeinnamen, domeinnamen verhuizen en het hosten van websites. Zo kun je onder andere een:

Je controleert en registreert je .ac domeinnaam rap en simpel online. Daarna voeg je met één klik de gewenste webhosting voor je .ac domeinnaam toe. Jouw domeinnaam registreren regel je online, zodat papieren contracten definitief verleden tijd zijn.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.