Registreer voordelig jouw .ae domeinnaam

.ae
89 , 95 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AE domein registreren bij Hostnet

.AE domeinnamen zijn afkomstig uit de Verenigde Arabische Emiraten. Wil je een .ae domeinnaam registreren? Controleer en registreer je .ae domein snel en adequaat bij Hostnet. Ook voor de registratie van andere domeinnamen en betrouwbare hosting zijn wij je hostingpartner. Zo kun je een:

.AE: domeinextensie van de Verenigde Arabische Emiraten

.AE is het top level domein van de Verenigde Arabische Emiraten. De Verenigde Arabische Emiraten is een verzameling van een aantal emiraten (landen): Abu Dhabi, Dubai, Sharjah, Ajman, Umm Al Qaywayn, Ras al-Khaimah en Fujairah. Sinds 1992 is het mogelijk om .ae domeinnamen te registreren. Vooral voor mensen die zakendoen in of met landen van de Verenigde Arabische Emiraten is de registratie van een .ae domein aan te bevelen.

Een .ae domeinnaam registreren

Het registreren van een .ae domein is voor iedereen mogelijk, het maakt niet uit waar je vandaan komt en of je als bedrijf of particulier een .ae domeinaanvraag doet. Je kunt een .ae domeinnaam check uitvoeren via onze domeinchecker. Vul een naam in van minimaal 2 en maximaal 63 karakters. Daarbij mag je gebruikmaken van alle letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het minteken. Je ziet meteen of het aangevraagde .ae domein nog beschikbaar is en je je aanvraag kunt indienen. Hostnet regelt vervolgens je .ae domeinregistratie. Er zijn wel voorschriften voor het registreren van deze domeinnaam: .ae domeinnamen die verband houden met seks, religie, politiek, gokken, laster en namen van steden uit de Verenigde Arabische Emiraten zijn niet toegestaan.

Registreer jouw .ae domein bij Hostnet

De .ae domeinnaam is een interessante extensie indien je zakelijk actief bent in de Verenigde Arabische Emiraten. Een .ae domeinnaam kopen, regel je eenvoudig online bij Hostnet. Je kunt daarnaast bij ons terecht voor het registreren van alle andere domeinnamen die wereldwijd worden uitgegeven. Indien je gebruik wilt maken van e-mail onder jouw .ae domein kies je voor een van onze e-mailpakketten. Wil je naast het gebruik van e-mail een .ae website publiceren? Bekijk dan eens welke hostingmogelijkheden wij bieden. Heb je al een domein en wil je jouw domeinnaam verhuizen? Ook dan ben je bij Hostnet aan het juiste adres.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.