Registreer voordelig jouw .aero domeinnaam

.aero
50 , 50 p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AERO domein registreren bij Hostnet

.AERO domeinnamen zijn geïntroduceerd voor websites die betrekking hebben op de luchtvaartindustrie. Wil je een .aero domeinnaam registreren? Controleer en registreer jouw .aero domein snel en adequaat bij Hostnet. Ook voor de registratie van andere domeinnamen en betrouwbare hosting zijn wij je hostingpartner. Zo kun je onder andere een:

.AERO: domeinextensie van de luchtvaart

De .aero domeinnaam is het eerste generieke top level domein (gTLD) dat is geïntroduceerd voor één afzonderlijke industrie, de luchtvaartindustrie. Op 2 september 2002 is het .aero domein vrijgegeven en vanaf toen werd het voor iedereen, die een connectie heeft met de luchtvaart, mogelijk om een .aero domeinnaam te registreren. Luchtvaartmaatschappijen, vliegtuigproducenten en vliegvelden zijn voorbeelden van aanvragers van het .aero domein. Heb je een connectie met de luchtvaartindustrie en wil je dat je website eindigt met een .aero domein? Dan kun je jouw gewenste .aero domeinnaam checken op beschikbaarheid.

Voorwaarden .aero domeinregistratie

Voor iedereen die een connectie heeft met de luchtvaartindustrie is het mogelijk om een .aero domeinnaam aan te vragen en registreren. Indien je een .aero domein wilt registreren, dien je eerst te controleren of de gewenste naam nog beschikbaar is. Daarna geef je online de aanvraag van jouw .aero domeinnaam aan ons door. Naar aanleiding van je aanvraag ontvang je van ons een e-mail. Hierin geven wij de voorwaarden aan voor een .aero domeinregistratie. Om een .aero domeinnaam te kunnen registreren, heb je namelijk een AERO ID nodig. In de e-mail leggen wij je uit hoe je zo'n AERO ID bemachtigt en hoe je deze aan ons kenbaar maakt. Zodra wij de gegevens van jou hebben ontvangen, vragen wij het .aero domein aan bij de uitgevende instantie van .aero domeinnamen.

.AERO domeinnaam registreren

Hostnet vraagt je gewenste .aero domeinnaam aan bij de uitgevende instantie van .aero domeinen. Zodra de aangevraagde naam op jouw gegevens is geregistreerd, sturen wij je een e-mail ter bevestiging. Vanaf dat moment ben je de juridische rechthebbende van het .aero domein en kun je aan de slag met je eigen .aero website. Bij de registratie van een .aero domeinnaam dien je er rekening mee te houden dat een naam bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. Daarbij mag je gebruikmaken van alle letters van het alfabet, de cijfers 0-9 en het koppelteken. Een .aero domeinnaam kan echter niet beginnen en eindigen met het koppelteken.

OpenSRS - Tucows

Hostnet is al jarenlang reseller van OpenSRS - Tucows. Via OpenSRS - Tucows is het mogelijk om de registratie van je .aero domeinnaam op een correcte en snelle manier te voltooien. OpenSRS is onderdeel van Tucows en regelt de registratie van meerdere domeinnamen waaronder het .aero domein. OpenSRS is opgericht in 1999 en is een betrouwbare partner op het gebied van domeinregistraties. Op het moment dat je een .aero domeinregistratie bij Hostnet aanvraagt, sturen wij als reseller deze meteen door naar OpenSRS. OpenSRS zorgt ervoor dat de registratie van jouw .aero domeinnaam wordt goedgekeurd en volgens de richtlijnen wordt verwerkt. OpenSRS verwerkt je .aero domeinregistratie meteen, zodat je snel over je .aero domein beschikt. Lees meer over ICANN-rechten en de verantwoordelijkheden van de houder.

Registreer jouw .aero domein bij Hostnet

De .aero domeinnaam is een interessante extensie indien je zakelijk of privé een connectie hebt met de luchtvaartsector. Een .aero domeinnaam kopen, regel je eenvoudig online bij Hostnet. Je kunt daarnaast bij ons terecht voor het registreren van alle andere domeinnamen die wereldwijd worden uitgegeven. Indien je gebruik wilt maken van e-mail onder je .aero domein kies je voor een van onze e-mailpakketten. Wil je naast het gebruik van e-mail een .aero website publiceren? Bekijk dan eens welke hostingmogelijkheden wij bieden. Heb je al een .aero domein en wil je jouw domeinnaam verhuizen? Ook dan zit je bij Hostnet goed.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.