Registreer voordelig jouw .al domeinnaam

.al
104 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AL domein registreren bij Hostnet

Heb je interesse in het Albanese .al domein en wil je zo snel mogelijk jouw domeinnaam registreren? Dan kun je bij Hostnet direct je gewenste .al domeinnaam checken op beschikbaarheid. Daarna registreer je gemakkelijk en snel jouw .al domein. Naast domeinregistraties zijn wij je partner voor betrouwbare hosting voor e-mail en websites.

.AL: domein van Albanië

De Republiek Albanië of zoals wij het noemen Albanië, is een land in het westen van het Balkanschiereiland. De officiële country code top level domeinnaam van Albanië is het .al domein. Het is sinds 2013 voor iedereen mogelijk om een .al domeinnaam te kopen. Indien je een .al domein wilt registreren, dan is het niet nodig om in het bezit te zijn van een in Albanië gevestigd bedrijf of een contactpersoon met een Albanees adres.

.AL domeinnaam registreren

Doet jouw bedrijf zaken in Albanië of wil je een Albanese website publiceren? Een .al domeinnaam mag dan zeker niet ontbreken. Ook voor andere doeleinden is een .al domeinnaam geschikt. Controleer online of de gewenste Albanese .al domeinnaam beschikbaar is en geef de bestelling voor jouw .al domeinnaamregistratie aan ons door. Naar aanleiding van je aanvraag, sturen wij je een e-mail met daarin meer informatie over de .al domeinnaam.

Registreer jouw .al domein bij Hostnet

Zodra wij alle juiste gegevens hebben, regelen wij dat je .al domeinnaam op jouw naam wordt geregistreerd. Een .al domeinnaam bestaat uit minimaal 2 en maximaal 63 karakters. De karakters die je hiervoor mag gebruiken, zijn de letters uit het alfabet, de nummers 0-9 en het minteken (-). Heb je trouwens al bedacht wat je met jouw .al domein wilt doen? Voor alle soorten websites hebben wij geschikte hosting in huis. Zoals webhosting voor je website waarop je WordPress, PrestaShop en Joomla! kunt installeren. Maar ook voor je eigen VPS, je domeinnaam verhuizen en voor het registreren van andere domeinnamen naast jouw .al domeinnaam, is Hostnet de juiste keuze. Benieuwd naar de andere domeinnamen? Bekijk dan het overzicht op onze pagina 'Prijzen domeinnamen'. Zo kun je eenvoudig een:

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.