Registreer voordelig jouw .aq domeinnaam

.aq
1199 , - p/j

Inbegrepen bij je domeinnaam

Met een domein bij Hostnet ben je razendsnel online. En heb je vragen? Dan staat onze Klantenservice voor je klaar.

Gratis domein doorsturen

Stuur je domeinnaam kosteloos door naar een site of je socialmedia-profiel. Het is in enkele klikken geregeld.

Gratis e-mail doorsturen

E-mail voor je domeinnaam stuur je gratis door naar je bestaande e-mailadres. Zo ben je direct bereikbaar.

Wij staan voor je klaar!

Heb je een vraag over nameservers, domeinbeheer of iets anders? We helpen je graag. 7 dagen per week.

.AQ domein registreren bij Hostnet

Het .aq domein is afkomstig uit Antarctica en wordt met name gebruikt door organisaties die op het continent werkzaam zijn. Heb je interesse in een .aq domeinnaam? Dan kun je jouw favoriete .aq domein checken op beschikbaarheid. En daarna eenvoudig jouw .aq domein registreren bij Hostnet. Naast jouw .aq domeinnaam kopen,  kun je bij ons ook terecht voor betrouwbare en gedegen webhosting.

.AQ domein afkomstig uit Antarctica

.AQ is de officiële domeinnaam van Antarctica. Dit continent rond de Zuidpool wordt omringd door de Atlantische, de Indische en de Grote Oceaan. Het top level domein van Antarctica is het .aq domein. De .aq domeinnamen worden met name geregistreerd door bedrijven en organisaties die werkzaam zijn op Antarctica. Veel .aq websites gaan dan ook over onderzoeken van wetenschappelijke stations die zijn gevestigd op Antarctica. De .aq domeinnaam bestaat sinds 1992 en is aan te vragen door in Antarctica gevestigde personen en bedrijven.

.AQ domeinnaam checken en registreren

Werk je in Antarctica of doet jouw bedrijf mee aan onderzoek op dit continent? Dan kom je in aanmerking voor een .aq domeinregistratie. Een .aq domein bestaat uit minimaal 3 en maximaal 63 karakters. Controleer of de gewenste .aq domeinnaam nog vrij is en regel uw .aq domeinregistratie vandaag nog bij Hostnet. De karakters die in een .aq naam zijn toegestaan, zijn: de letters van het alfabet (a-z), de cijfers van 0-9 en het minteken (-). Daarbij is bepaald dat het minteken niet op de eerste plaats van de .aq domeinnaam mag worden geplaatst.

.AQ en andere domeinen registreren

Een .aq domeinnaam is een interessante domeinextensie indien je werkzaam bent in Antarctica. Maar naast .aq domeinen heeft Hostnet nog andere interessante domeinnamen voor je in de aanbieding. Bekijk alle mogelijkheden op onze pagina 'Prijzen domeinnamen'. Zo kun je een:

Wil je voor jouw .aq domeinnaam e-mail- of webhosting bestellen? Ook voor goede en betrouwbare webhosting is Hostnet een goede keuze. En zelfs als je jouw domeinnaam wilt verhuizen, staan we voor je klaar.

Stel je vraag via onze chat en krijg direct antwoord. Wel zo makkelijk.